Elképesztő! Pénztár és sorbanállás nélkül vásárolhatsz az Amazon új boltjában

Írta: Haszon - Készült: 2018. január 22.

Az Amazon szintet lépett a vásárlásban. Nincsenek pénztárak, nincs sorban állás, de még bevásárlókosár sem kell, a polcról azonnal pakolhatunk az táskánkba. A fizetés mobilalkalmazáson keresztül, automatikusan történik. 


Korábban csak az alkalmazottak vásárolhattak benne, most azonban lezárult a tesztüzem és megnyílt az első Amazon Go az online kereskedőóriás seattle-i főhadiszállásának épületében. Az üzlet különlegessége, hogy nincsenek benne kasszák, így vásárláskor a sorban állás is elkerülhető. A boltban kamerák és elektronikus érzékelők ezrei figyelik, mit vesznek magukhoz a polcokról a szolgáltatásba előzetesen regisztrált vevők – és azt is rögzítik, mit tettek esetleg vissza, ha esetleg meggondolták magukat –, az azokhoz csatlakoztatott rendszer pedig leemeli bankkártyájukról a megvásárolt termékek árának összegét.

 
Árfolyamok

EUR: 312.99CHF: 272.19USD: 254.28
 

Legnépszerűbb cikkek

Mindenki a legjobbat akarja. Álláskeresőként jó helyen dolgozni, megbecsülten, kreatív feladatokkal, jó fizetésért. Céges oldalról tehetséges, elhivatott kollégákkal feltölteni a létszámot. Valahogy mégsem klappol a kettő. De miért? Mi nem ...
Tovább >>