Remek közös program szülőknek éls gyermekeiknek a babaúszás
Fotó:Stilianos

Vízben készíti fel az iskolára a gyermekeket a Stilianos franchise (x)

Úszás és tanulás egyben? A Swim and Learn foglalkozásokon már ez is lehetséges! Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított vízben a babauszoda hálózat.A Stilianos Franchise meglepő újítást hozott a kisgyermekes szülők számára. Megváltozott és felgyorsult világunk kihívásait szem előtt tartva, teljesen más oldalról közelíti meg négyéves kortól a vízben való mozgást. Gyermekbarát uszodáiban vízi közegben készít fel az iskolakezdésre, mely a digitális kor gyermekeinek már gyakran nehézséget jelent, hiszen fejlődési lehetőségeik a korábbi korokhoz képest eltérőek.

A Swim and Learn alapcélja a sikeres iskolakezdéshez szükséges alapképességek és a mozgás együttes fejlesztése, valamint az úszás megtanítása. Részben a preventív jellegű, komplex fejlesztést megvalósító SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozások folytatásának is tekinthető. A gyermekek úszni tanulnak, bővül az ismeretrendszerük, fejlődik többek között figyelmük, emlékezetük, részképesség struktúrájuk, nagy- és finommozgásuk, rajzkészségük. A technika unikális. Már maga a vízben történő iskolai felkészítés is új, azonban mindez úszástanítással kombinálva egyedülálló.

Minőségi idő, szülő és gyermek együtt tanul

A négy év feletti gyermekek jellemzően már a szülők nélkül járnak a különórákra, sportokra. A Stilianos Babauszoda azonban úgy dolgozta ki új foglalkozását, hogy a gyermek és a szülő együtt élhesse át a közös tanulás örömét, az élményeket és a minőségi időt. Ketten végzik a feladatokat, és oldják meg a problémákat, a szülő segíti a mozdulatokat és az oktató vezetésével, segítségével tanítja az úszást.

A Stilianos Babauszoda

A magyar franchise hálózat a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és korosztályra alakított SHD vízi foglalkozásával kiemelkedő és különleges szolgáltatást nyújt hazánkban, illetve nemzetközi viszonylatban is.

Az évek során a cég üzleti felépítésének és működésének köszönhetően alkalmassá vált a nemzetközi terjeszkedésre is. A jó hírnév és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az átvevőjelöltek érdeklődése és az új partnerek csatlakozása. Egy Stilianos Babauszoda nyitása során a partner kézhez kapja a Know How-t, a szakmai hátteret és tapasztalatot, mely biztos alapot nyújt a siker eléréséhez.

Stilianos Babauszoda mint befektetés

Tizenkét egység országosan, ebből két saját egység - 180-300 m2 alapterületű uszodák – kialakítható meglévő ingatlan átalakításával vagy új ingatlan építésével – befektetés mértéke: 30-200 millió forint - alacsony kockázat a saját ingatlannak köszönhetően - magas szülői preferencia – piacvezető, egyedi módszer - hosszútávú értéket adó befektetés.

Ne hagyd ki!