Scroll
FRISS
Fotó: Kite

Mindent egy helyről, a KITE Zrt.-től a digitális átálláshoz (x)

A digitális megoldások szerepe felértékelődött a mindennapjainkban. A gépek, eszközök alkalmazásához szervesen kapcsolódnak a szoftverek, a precizitást elősegítő lehetőségek, melyekre idén júliustól együtt lehet pályázni. A KITE Zrt. biztosítja annak lehetőségét, hogy Ön mindent egy helyről elérhessen. Jelezze felénk pályázati igényét, és mi kész megoldásokat kínálunk Önnek!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Baromfi telepítés: ne bukd el a támogatást!

Szakmai ajánlásban foglalta össze a Baromfi Termék Tanács (BTT) a szülőpárállományok és a tenyészbaromfik maximális telepítési sűrűségi értékeit, amelyekre az állatjóléti támogatás igénybevételéhez van szükség.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fellélegezhetnek a sertéstenyésztők?

A hazai termelésű vágósertés termelői ára áfa és szállítási költség nélkül 526 forint/kilogramm hasított meleg súly volt 2021 áprilisában, ami 17 százalékos csökkenést jelentett az egy évvel korábbi átlagárhoz képest. Az adat csalóka, mert tavaly extrém magasan voltak az árak, az előző hónaphoz képest pedig nőtt is a termelői ár. Szükség is van rá, ilyen magas takarmányárak mellett.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Közel megduplázódott a kukorica ára

Magyarországon átlagosan 82,8 ezer forint/tonna termelői áron forgott a takarmánykukorica május utolsó hetében. Ez az árszint az egy évvel korábbit 74 százalékkal múlta felül – derül ki az az AKI PÁIR adataiból.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Csökkent, de még mindig magas a búza ára

Az AKI PÁIR adatai szerint Magyarországon az egy évvel korábbinál 18 százalékkal magasabb áfa és szállítási költség nélküli, átlagosan 62,6 ezer forint/tonna termelői áron kereskedtek az étkezési búzával május utolsó hetében.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!