A jövőbe vezetné cégét és a legújabb ipari megoldásokra kíváncsi? Akkor májusban itt a helye!
Fotó: Shutterstock

A jövőbe vezetné cégét és a legújabb ipari megoldásokra kíváncsi? Akkor májusban itt a helye!

Újra élőben várja a látogatókat május 10-13. között Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója! A MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban a jelenlegi gazdasági helyzetben az ország legfontosabb cégeivel mutatja be a legjobb megoldásokat a hatékony működéshez!


Forrás: Hungexpo

Regisztráljon Ön is díjmentesen a szakkiállítás-együttesre! https://iparnapjai.hu/latogatoknak/regisztracio/

Egyedülálló lehetőséget biztosít az IPAR NAPJAI - MACH-TECH kiállítás-együttes a szakembereknek: közel 400 cég megoldásaival találkozhatnak élőben és virtuálisan a rendezvényen. A legmodernebb ipari megoldásoktól a hatékony vállalatvezetésen át a digitalizáció legfontosabb gyakorlati lépésiről tudhatnak meg szinte mindent ezen az ingyenes rendezvényen. A jelen gazdasági helyzetben kiemelten fontos, hogy a cégvezetők a jövőbe vezessék a vállalkozásukat, ehhez pedig a rendezvény négy napja alatt rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot és módszert gyűjthetnek. A hatékonyságnövelő megoldások mellett az IPAR NAPJAI - MACH-TECH kiállítás-együttes a kapcsolatépítésre és új üzletek megkötésésre is kitűnő lehetőséget biztosít.

Az idei kiállítás még ennél is több: 2022 májusában az ipari kiállítási csokor társrendezvénye a járműipari beszállítók és fenntartók hazai kiállítása az AUTOMOTIVE HUNGARY, amely átfogó képet ad a hazai autógyártás piaci szereplőiről, innovációiról. A rendezvény a járműgyártás és járműfenntartás valamennyi hazai és nemzetközi szereplője számára olyan fórum, ahol találkozhatnak, ahol a kiállítók, beszállítók, szolgáltatók és a látogatók, a járműipari szakemberek kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Érdekes programok a teljesség igénye nélkül:

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri, mint például:

  • „Az E-mobilitásról másképpen VII.” Konferencia (BPMK)
  • MAJOSZ konferencia az akkumulátoroktól
  • Elektrotechnikai és energetikai konferencia és szakmai továbbképzés (BPMK)
  • Hegesztéstechnikai oktatási workshop (MHtE)
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4 Reklámiroda)
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (Autopro.hu, GTE)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Kiállítói előadások, képzések (DigiLean Egyesület, FreeDee Printing Solutions, Varinex Zrt.)

Bővebben a kiállítás programjairól itt olvashat: https://iparnapjai.hu/programok/

Idén is lesz Nagydíj

A kiállításon immár hagyomány, hogy elismerésben részesülnek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációk az ipari kiállítás-együttesen. A NAGYDÍJ pályázaton indulhatott bármely, korszerű hazai forgalmazású termék, eljárás, műszaki szolgáltatás, amely beleillik a kiállítás tematikájába. A pályázatokat ebben az évben is neves szakértők bírálják el, akik szaktudása és objektivitása biztosítja, hogy valóban a legjobb termékek kapják meg a díjakat. A díjátadóra az ünnepélyes megnyitó keretében kerül majd sor 2022. május 10-én.

Kik lesznek ott?

Közel 400 résztvevő lesz ott a Hungexpón, így biztosan mindenki megtalálhatja a számára érdekes cégeket. A teljes listát a következő linken találhatja, valamint azt is, hogy az adott cég fizikailag és/vagy online vesz-e részt a kiállításon:https://iparnapjai.hu/katalogus/

HUNGEXPO Applikáció

Idén nagy segítséget jelent a látogatóknak az applikáció, melyet érdemes letölteni, ha semmiről nem akarunk lemaradni. A regisztrációkor megadott e-mail címet használva, megtaláljuk a kiállítások részleteit, a látogatói információkat, programokat és a helyszíni tudnivalókat. Bővebb információ és letöltés

Virtuális kiegészítés – hibrid kiállítás

A szervezők arra is készültek, ha valaki nem tud személyesen elmenni a kiállításra. A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett online is csatlakozhatunk az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítást virtuális kiegészítéssel bővítették. Bővebben a virtuális kiállításról: https://iparnapjai.hu/virtualis-kiallitas/

Mindezt díjmentesen!

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyet az alábbi linken könnyen elvégezhet. https://iparnapjai.hu/latogatoknak/regisztracio/.

Találkozzunk 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Ne hagyd ki!