Színes babaruhák közelről vállfákon
Fotó: Unsplash (Képünk illusztráció!)

Vegyen babakelengyét Orbán Ráheltől!

Prémium minőségű és környezetbarát, babáknak és kisgyermekeknek szánt termékeket kínáló üzletet nyit a Hegyvidék Bevásárlóközpontban a magyar miniszterelnök lánya.

Fókuszban a kiskereskedelem

A hazai vállalkozótársadalom pár hónapja új taggal bővült. Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya ugyanis ezév nyarán vállalkozást alapított, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa és ő a cég vezetője is. A cég neve ODU Store, székhelye pedig a Hegyvidék Bevásárlóközpontban van. Mint azt a Szabad Európa portál Orbán Ráhel LinkedIn-profiljából kiderítette, babáknak és kisgyermekeknek szánt, prémium minőségű és környezetbarát termékek árusításával fog foglalkozni. Nagy kaland lesz ez minden bizonnyal Orbán Ráhel számára, hiszen eddig ő az idegenforgalom és a divatipar területén tevékenykedett, a kiskereskedelem új terep a számára.

Mi van az ODU-ban?

A boltról jelenleg annyit lehet tudni, hogy concept store lesz, azaz nem szimpla üzlet, sokkal inkább egy életérzést közvetítő „létesítmény" kávéházzal és játszósarokkal, vagy ahogy maga a tulajdonos fogalmaz: „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára", melynek nem titkolt célja, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje".


Ne hagyd ki!