Prémium minőségű és környezetbarát, babáknak és kisgyermekeknek szánt termékeket kínáló üzletet nyit a Hegyvidék Bevásárlóközpontban a magyar miniszterelnök lánya.

Fókuszban a kiskereskedelem

A hazai vállalkozótársadalom pár hónapja új taggal bővült. Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya ugyanis ezév nyarán vállalkozást alapított, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa és ő a cég vezetője is. A cég neve ODU Store, székhelye pedig a Hegyvidék Bevásárlóközpontban van. Mint azt a Szabad Európa portál Orbán Ráhel LinkedIn-profiljából kiderítette, babáknak és kisgyermekeknek szánt, prémium minőségű és környezetbarát termékek árusításával fog foglalkozni. Nagy kaland lesz ez minden bizonnyal Orbán Ráhel számára, hiszen eddig ő az idegenforgalom és a divatipar területén tevékenykedett, a kiskereskedelem új terep a számára.

Mi van az ODU-ban?

A boltról jelenleg annyit lehet tudni, hogy concept store lesz, azaz nem szimpla üzlet, sokkal inkább egy életérzést közvetítő „létesítmény" kávéházzal és játszósarokkal, vagy ahogy maga a tulajdonos fogalmaz: „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára", melynek nem titkolt célja, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje".


The Conversation

Friss

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!