Közösen készül az olimpiára a MOB és a Túró Rudi
Fotó: Svet foto / Shutterstock.com

Közösen készül az olimpiára a MOB és a Túró Rudi

A párizsi olimpia közeledtével új termékkel, Trikolór Túró Rudival jelentkezik a Pöttyös, a Magyar Olimpiai Csapat partnere.A MOB és a magyar csapat, valamint a Pöttyös együttműködése 2016 óta tart, ez a harmadik ciklus. Ez nem pusztán szponzori megállapodás, hanem két olyan brand együttműködése, amelyet mindenki ismer

- mondta a Pöttyös és a Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóján Gyulay Zsolt MOB-elnök , majd arra emlékezett, hogy a 2016-os Pöttyös olimpiai kártyacsomagban ő is szerepelt legendaként, és erre a kártyára még manapság is kérnek tőle autogramot.

"A NOB hitvallása, hogy népszerűsítse a legendákat, és ez találkozik a MOB szándékával is, hiszen olyan értékeink vannak, akiket érdemes kártyán is gyűjteni" - emelte ki az olimpiai bajnok kajakos.

Szecskó Ferenc, a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy a 2016-ban indult együttműködés folyamatosan fejlődik. A csaknem hatvanéves múltra visszatekintő Pöttyös a magyar élelmiszeripar meghatározó része, a mátészalkai gyár kiváló minőségű tejet beszállító gazdákkal dolgozik, és céljuk, hogy minél több országba eljuttassák a termékeiket.

A vezérigazgató ezután bejelentette az idei olimpiai év meglepetését, a Trikolór Túró Rudit, amely nemcsak kívül, a csomagoláson viseli a piros-fehér-zöld színeket, hanem belül is: piros bevonó fedi a fehér túrót, maga a termék citrom ízesítésű, a zöld színt pedig a töltelék adja. Az olimpia idejére a Pöttyös logót is lecserélik Hajrá, Magyarok!-ra. Már kivitték a gyárból az első szállítmányokat, amelyekkel az ország minden részét ellátják.


Szecskó Ferenc azt is bejelentette, hogy a kor követelményeinek megfelelően digitalizált változattal is jelentkeznek: applikáció segítségével is gyűjthetik a kártyákat a szurkolók, ezen a felületen olimpiai információt is kapnak, valamint nyereményjátékban is részt vehetnek, melyben sportolói relikviákat is nyerhetnek. Az MTI kérdésére elhangzott, hogy a hagyományos papír alapú kártyák is megmaradnak, az ötdarabos csomagolású Trikolór Rudival lehet megvásárolni ezeket. 200 sportolót fotóztak le, aktív versenyzőket, párizsi olimpikonokat, valamint legendákat, és tíz parasportolót, az ő kártyáikat lehet gyűjteni.

Ne hagyd ki!