Új iMac asztali gép, új iPad Pro modellek, új Apple TV és az AirTag nevű kütyü. Nem soroljuk tovább, mutatunk inkább néhány árat.


Az új iMacből háromféle alapkonfiguráció kapható, a legolcsóbb 539 990, a legdrágább 699 900 forintba kerül.

Az új iPad Pro április 30-tól rendelhető, május második felétől kapható. Ennél az eszköznél is széles skálán mozognak az árak.

..tól ……ig.

A 11 hüvelykes változat induló ára 324 990 forint, a legdrágább verziója 764 990 forint.

A 12,9 hüvelykes eszközből a legolcsóbb 449 990, a legdrágább pedig 889 990 forintba kerül.

Aki a wifi mellé 5G-s mobilhálózati csatlakozást is szeretne a géphez, annak további 60 ezer forintot kell fizetnie ezért.

A teljes terméklistát az árakkal az Apple weboldalán találjátok, ITT.


The Conversation

Friss

26 milliárdra büntették a Zoom-ot, mert kiszivárogtatta a felhasználók adatait

Az Egyesült Államok Kerületi Bírósága 86 millió dollárra, átszámítva közel 26 milliárd forintra büntette a videokonferenciákra szakosodott Zoom vállalatot a felhasználók személyes adatainak kiszivárogtatása miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: unsplash

Rendesen odavertek a júliusi viharok az országnak

A júliusi viharkárok miatt a biztosítók csaknem tízmilliárd forintot fizettek már ki vagy különítettek el lakossági, ipari és intézményi, valamint casco károkra - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz). Ilyen komoly viharkárokat még sosem szenvedett az ország, az átlagkár 100 ezer forint felett van. Ennek ellenére a lakosság kisebbik része védi javait biztosítással.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: unsplash

Kiderült! Ennyi pénzből lehetne feltölteni a Velencei-tavat!

Nem nevezhető ideálisnak az idei nyári főszezon a Velencei-tónál. Alacsony vízszint, halpusztulás, néhány strand időleges bezárása is keseríti a nyaralók és az őket kiszolgáló vállalkozások életét. A problémák fő oka, hogy a tó vízszintje rendkívül alacsony. Kiszámolták, mennyiből lehetne úrrá lenni a mostani cseppet sem könnyű helyzeten.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!