A világ legjobbjai között a Corvinus mesterképzése
Fotó: Shutterstock

A világ legjobbjai között a magyar egyetem egyik mesterszakja

A világ legjobb menedzsmentképzései között szerepel a Corvinus mesterszakja. A közép-kelet-európai régióból csupán öt intézmény került fel a listára.


A Financial Times idén is összeállította a nemzetközi rangsorát a legjobb menedzsmentképzésekről, ezen a Budapesti Corvinus Egyetemen elvégezhető Vezetés és szervezés mesterszak idén is szerepel – áll az egyetem közleményében.

A brit üzleti lap Masters in Management globális rangsorában idén a 98. helyet foglalta el a Corvinus képzése. A listát a svájci St. Gallen-i Egyetem vezeti. A karrierszolgáltatások rangsorában a magyar menedzsmentképzés még előrébb került, a 9. helyet szerezte meg – 38 helyet javítva egyetlen év alatt –, e tekintetben még az összesített rangsorban álló második és harmadik helyen álló francia HEC Paris, valamint a holland Rotterdami Erasmus Egyetem (RSM) képzését is megelőzi.

A közép-kelet-európai régióból öt intézmény jutott be a listára, Magyarországról egyedül a Budapesti Corvinus Egyetem, a környező országokból még egy cseh, egy osztrák, egy szlovén és egy lengyel képzés került a legjobbak közé. A Corvinus Vezetés és szervezés mesterszakja tavaly tartalmában, felépítésében és módszertanában megújult a munkáltatói és hallgatói visszajelzések alapján.


Ne hagyd ki!