Elon Musk nevet egy székben ülve, táncra perdült a németországi Tesla-gyár átadásán

Nézd meg Elon Musk örömtáncát a német Tesla-gyár megnyitóján

Közel két évnyi várakozás után hivatalosan is átadták a Tesla első európai „gigagyárát” a németországi Grünheide-ben. Elon Musk nem rejtette véka alá örömét.Hagyomány

Hatalmas tapsvihar fogadta Elon Muskot, amikor a Tesla németországi gyárának nyitóceremóniáján átadták az első vásárlónak az első olyan Teslát, amelyet Európában, egészen pontosan Németországban gyártottak.

Az ünnepségen az űrbáró és Olaf Scholz német kancellár mellett 30 leendő Tesla-tulajdonos is részt vett, akikkel Musk jókedéjűen elviccelődött, miközben megtekinthették új járműveiket egy csillogó, neonfényű „Tesla alagúton” keresztül.

A rutinosabb Tesla-megnyitókra járó vendégek már sejthették, mi következik. Mutatjuk:

Elon Musknál már-már hagyomány, hogy táncra perdüljön, ha sokévnyi munkát követően végre megnyithat egy Tesla-gyárat. „Különleges” mozdulatait a sanghaji gyár megnyitóján is bevetette. Mutatjuk az előadást egy másik kameraállásból:

„Ez egy nagyszerű nap a gyár számára”, mondta Musk, majd hozzátette, hogy újabb lépést tettünk egy fenntarthatóbb jövő irányába. Ha már szóba jött a tánc, mutatjuk a sanghaji performanszot is:

Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlott a „Gigafactory Berlin-Brandenburg” építése, illetve milyen nehézségekkel szembesült a márka a német piacon, valamint, hogy hány autót fog gyártani évente, KATTINTS IDE!

Ne hagyd ki!