Rezsitámogatást kapnak a magyarországi bank dolgozói
Fotó: Shutterstock

Ezért ad pluszpénzt a dolgozóinak a magyarországi bank

A magas infláció és a megugró rezsiköltségek miatt 420 millió forintot oszt ki a CIB Bank a dolgozóinak. A hitelintézet azt is közölte, hogy rendkívüli béremelés is lesz, bár ennek feltételeit egyelőre nem hozta nyilvánosságra.


A magas infláció, különösen az élelmiszerárak és a rezsi hirtelen emelkedése jelentős kihívást jelent sok háztartás számára – ennek enyhítésében segíti kollégáit szeptemberben a CIB Bank, egy egységes összegű egyszeri kifizetéssel, összesen 420 millió forintot fordítva erre a célra.

A támogatást csak egy bizonyos bérszintig adja a bank, tehát valóban azokhoz kerül, akiknek ez igazi segítséget jelent, ami jól példázza, hogy a gondoskodás és a munkatársak iránti felelősségvállalás hogyan jelenik meg a CIB Bank cégkultúrájában. Az egyszeri kifizetést a tartós távolléten lévők, elsősorban a kismamák is megkapják.

A CIB Bank vezetése bízik benne, hogy ez a rendkívüli támogatás most gyors, átmeneti segítséget jelent a kollégáknak a növekvő költségeik fedezésére. Mindezt kiegészíti az is, hogy a tervezett rendkívüli béremelést is megvalósítja a bank.


Ne hagyd ki!