Fulladásveszély miatt hív vissza egy játékot az IKEA
Fotó: Shutterstock

Fulladásveszély miatt hív vissza egy játékot az IKEA

Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot vásárolt, hogy ne használja tovább a terméket és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.A cég közleménye szerint a biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot (cikkszám: 10526506) fulladás veszélye miatt.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy azok megfeleljenek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak. Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott (az, hogy milyen módon, nem derül ki a közleménből a szerk.), hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél, ezért visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot.


A BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot bármelyik IKEA áruházba visszavihető, és a vásárló visszakapja a teljes vételárát. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges. További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60. Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

A visszah\u00edvott j\u00e1t\u00e9k

Fotó: IKEA


The Conversation

Ne hagyd ki!