Javítani kell egy IKEA tükröt
Fotó: Shutterstock

Javítani kell egy IKEA-terméket, mutatjuk a tennivalókat

Az IKEA arra kéri minden vásárlóját, aki az érintett LETTAN tükröt megvásárolta, hogy szüntesse be a használatát és rendeljen ingyenes csere fali szerelvényeket.


A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért javító intézkedés megtételére kéri vásárlóit a 2105-ös és azelőtti dátumbélyegzővel ellátott LETTAN tükrök esetében, a fali szerelvények törése miatt.Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

Mindezek ellenére a vállalat tudomására jutott, hogy néhány esetben a LETTAN tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörtek, ami ahhoz vezetett, hogy a tükrök váratlanul leestek a falról. Ezért az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki a felhívásban érintett LETTAN tükröt megvásárolta, hogy szüntesse be a használatát és rendeljen ingyenes csere fali szerelvényeket.

Érintett termékek listája:

  • LETTAN tükör 100x96 cm
  • LETTAN tükör 120x96 cm
  • LETTAN tükör 60x96 cm
  • LETTAN tükör 80x96 cm

A vállalat arra kéri vásárlóit, hogy látogassanak el ide: Megrendelés | Pótalkatrészek (ikea.com) vagy lépjenek kapcsolatba az IKEA-val itt: Kapcsolat - IKEA, hogy megrendelhessék a szükséges számú csere fali szerelvényt az alábbi cikkszámmal: 139298/1.


Ne hagyd ki!