Másfél hónapja indult el a Google Pay Magyarországon, csak éppen alig elérhető!


Fontos dologról van szó, hiszen a segítségével androidos és NFC-s okostelefonnal fizethetünk függetlenül attól, ki hol vezeti a bankszámláját. Ehhez a technológiai ugráshoz azonban ma még valamilyen pénzügyi technológiai startup cég, a Revolut, a Transferwise vagy a Curve kártyája szükséges.

Ezekhez kell ugyanis társítani bármelyik magyar bank bankkártyáját, hogy a Google Pay-t használni lehessen! A magyar bankok eddig ugyanis még nem szerződtek le erre a szolgáltatásra a keresőóriással.

A felhasználók számára gondot jelent az is, hogy a Google Pay alkalmazás a Play Store-ból ma még nem elérhető Magyarországon.

Emiatt jobb híján a Beállítások menüben (kis fogaskerék a Gmail fiókunk bal felső sarkában) a Google menüpontnál az Account linkre kattintva kell megkeresni a Google Pay szolgáltatást, hogy fizethessünk a telefonunkkal.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A magyarok is tanulhatnak a lengyel nemzeti boltlánc bukásából

Lekerült a céges logó Lengyelország 30 éves nemzeti áruházlánca, a Piotr i Pawel utolsó boltjának bejáratáról is, miután a cég elvérzett a külföldi multikkal folytatott versenyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Vágás olasz módra, elhagyta Magyarországot a megvádolt húsmilliárdos

A több milliárdos költségvetési csalással vádolt Piero Pini, a kiskunfélegyházi Hungary-Meat Kft. tulajdonosa és fia, Marcello elhagyta Magyarországot, első útjuk állítólag Spanyolországba vezetett. Ez fordulat a 2019 márciusa óta húzódó ügyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

A politikusok sehol, a tudósokban bíznak leginkább a magyarok

A tudósokban a magyarok kétharmada bízik, ami a legmagasabb mutató a különböző szakmák körében. A legkevésbé a politikusokban bízunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!