Másfél hónapja indult el a Google Pay Magyarországon, csak éppen alig elérhető!


Fontos dologról van szó, hiszen a segítségével androidos és NFC-s okostelefonnal fizethetünk függetlenül attól, ki hol vezeti a bankszámláját. Ehhez a technológiai ugráshoz azonban ma még valamilyen pénzügyi technológiai startup cég, a Revolut, a Transferwise vagy a Curve kártyája szükséges.

Ezekhez kell ugyanis társítani bármelyik magyar bank bankkártyáját, hogy a Google Pay-t használni lehessen! A magyar bankok eddig ugyanis még nem szerződtek le erre a szolgáltatásra a keresőóriással.

A felhasználók számára gondot jelent az is, hogy a Google Pay alkalmazás a Play Store-ból ma még nem elérhető Magyarországon.

Emiatt jobb híján a Beállítások menüben (kis fogaskerék a Gmail fiókunk bal felső sarkában) a Google menüpontnál az Account linkre kattintva kell megkeresni a Google Pay szolgáltatást, hogy fizethessünk a telefonunkkal.

The Conversation

Friss

Ez az ország nem fukarkodott első olimpiai bajnoka megjutalmazásával

A Fülöp-szigetek első olimpiai bajnoka, a súlyemelő Hidilyn Diaz csaknem200 millió forintnak (32,79 millió peso) megfelelő összeget kap hazájától a tokiói aranyérméért.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Mennyi pénzt lehet megtakarítani az elektromos autókkal? Kiszámoltuk

Az elektromos autók beszerzési, illetve üzemeltetési költségeiről számos tévhit kering, amelyek eloszlatása kulcsfontosságú kérdés az elektromobilitás jövője szempontjából. Milyen területen, mekkora megtakarítást lehet elérni e-autókkal a hagyományos gépjárművekhez képest? Cikkünkben erre keressük a választ.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!