A jövőben így rendezzük be majd az otthonainkat
Fotó: MaxCity

A jövőben így rendezzük be majd az otthonainkat

Elstartolt Magyarország leginnovatívabb lakberendező designstúdiója, a vrDesign_LAB, aminek segítségével a virtuális térben tervezhetjük meg, és rendezhetjük be lakásunkat, irodánkat vagy üzletünket. Az eszközt a MaxCityben lehet kipróbálni, ahol a valós anyagmintákat is megtekinthetjük, illetve a termékek egy jó része a fizikai valóságban is rendelkezésre áll az üzletekben.

Lényegesen gyorsabban, rugalmasabban és kényelmesebben alakíthatjuk ki a belső tereket a vrDesigner alkalmazással, mint eddig bármikor. A virtuális valóság platform az adott ingatlan alaprajzából kiindulva valósághű 3D-s digitális modellt készít, amit aztán a térben barangolva életnagyságban láthatunk, érezhetünk és kompletten berendezhetünk bútorokkal, kiegészítőkkel, dísztárgyakkal. Bármit azonnal, pillanatok alatt kicserélhetünk vagy éppen változtathatunk a bútorok színén, típusán.


Fotó: MaxCity

A vrDesigner_LAB több fronton hoz majd jelentős újítást és könnyebbséget a különböző szakterületeken, hiszen a lakásvásárlók már nem pusztán egy alaprajz felett kell, hogy döntsenek, hanem a jövőbeni ergonómiát, elrendezést, akár a fényviszonyokat is könnyedén tudják értelmezni az élethű modellben. A vásárlás után pedig egy helyen megtalálják azokat a valós termékeket, amelyekből egy ingatlan kompletten berendezhető, és a szoftver nyújtotta részletes konszignáció alapján akár nyomban meg is rendelhetik azokat. A gyártók, kereskedők új értékesítési pontot kapnak, elvégre a vrDesign_LAB rengeteg építtetőhöz, belsőépítészhez és lakberendezőhöz juttatja el a termékeiket. A tervezők, lakberendezők munkája pedig nagyságrendekkel hatékonyabb és gyorsabb lesz, hiszen megspórolhatják mind a tervezési szakaszban felmerülő, mind a termékek kiválasztásánál futott fölös köröket, csökkenthetik a tervezés-kivitelezés adta rizikót, nem utolsó sorban a co-working térben szakmai fórumokon vehetnek részt, és üzleti kapcsolatokat építhetnek.

Az érdeklődőket a vrDesign_LAB otthonában, az évi többszázezer látogatót fogadó MaxCityben (Törökbálint, Tópark u. 1/a) anyagminta bank és mintatermek sokasága is várja. Kövesse a jövő designstúdióját az Instagrammon és a Facebookon is!

Ne hagyd ki!