A Goldman Sachs mellett több nagy befektetési bank vezetője is csak arra vár, hogy beoltsák a dolgozóikat, és már rendelnek is vissza mindenkit az irodába.


A bankvezér egy konferencián beszélt arról, hogy szerinte a bankokhoz nem illik az otthoni munkavégzés, és jobb, ha az emberek egy légtérben vannak – írja a hvg.hu.

Egy olyan együttműködő és innovatív vállalkozásnál, mint a miénk, ez nem ideális. És nem is ez az új normális. Ez egy aberráció, amit a lehető leghamarabb kijavítunk

– mondta a Goldman Sachs vezetője, aki összességében is kételkedik abban, hogy a járvány lecsengése után komoly változás indulna meg a bankszektor munkavégzési szokásaiban.

A befolyásos pénzügyi vezetők közül többen is egyetértenek ezzel a megközelítéssel. Tavaly a JP Morgan vezérigazgatója mondta el, hogy nem sült el túl jól az otthoni munkavégzés a cég szempontjából, és a Barclaysnél is közölték, hogy az oltások beadása után mindenkit várnak vissza a munkahelyére.


The Conversation

Friss

Kikötött a világ leghíresebb konténerhajója, sokba fájt a Szuezi kaland

Az Ever Given konténerhajó közel négy hónapnyi késés után végre kikötött Rotterdamban.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Kockás papír helyett vali.hu, így pörgetnék föl a hazai digitalizációt

A digitalizáció erősítéséről tárgyalt a Nemzeti Versenyképességi Tanács, a testület négy területen javasol intézkedéseket a kormánynak - közölte a pénzügyminiszter a közösségi oldalán.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Tényleg silányabb árut kapnak a magyarok, mint a nyugat-európaiak? Itt a válasz

Több mint 300 termék vizsgálatával 117 termékpár és -trió összehasonlítását végezte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2018 és 2021. között. Az Európai Unió által támogatott projekt célja az élelmiszerek eltérő minőségének kutatása volt. A minőségbeli eltérés ténye a vizsgált termékek több mint negyedénél igazolódott, ugyanakkor a kutatás azt is megerősítette, hogy a jelenségnek több – adott esetben akár objektív – oka is lehet.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!