A Goldman Sachs mellett több nagy befektetési bank vezetője is csak arra vár, hogy beoltsák a dolgozóikat, és már rendelnek is vissza mindenkit az irodába.


A bankvezér egy konferencián beszélt arról, hogy szerinte a bankokhoz nem illik az otthoni munkavégzés, és jobb, ha az emberek egy légtérben vannak – írja a hvg.hu.

Egy olyan együttműködő és innovatív vállalkozásnál, mint a miénk, ez nem ideális. És nem is ez az új normális. Ez egy aberráció, amit a lehető leghamarabb kijavítunk

– mondta a Goldman Sachs vezetője, aki összességében is kételkedik abban, hogy a járvány lecsengése után komoly változás indulna meg a bankszektor munkavégzési szokásaiban.

A befolyásos pénzügyi vezetők közül többen is egyetértenek ezzel a megközelítéssel. Tavaly a JP Morgan vezérigazgatója mondta el, hogy nem sült el túl jól az otthoni munkavégzés a cég szempontjából, és a Barclaysnél is közölték, hogy az oltások beadása után mindenkit várnak vissza a munkahelyére.


Friss

Fotó:123RF

Egy főiskolás lány cége üldözőbe vette a Niket és az Adidast

A most 21 éves Rachel Zietz 13 évesen kezdett el vállalkozni, átszámítva ma már több mint 1,5 milliárd forintot ér a cége.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!