Nagy köteg húszezressel csábít új munkavállalókat a Kifli.hu
Fotó: Shutterstock

Bruttó 781 ezres kezdőfizetést ajánl a Kifli.hu, itt vannak a részletek

A startupból rohamtempóban fejlődő cég az elmúlt évhez hasonlóan idén is kétszeres növekedést tervez. Ehhez legalább 160 új kollégát szeretne szerződtetni minél gyorsabban. A cég a fizetési ajánlatokat is közzétette.


Három lehetőség

Három nyitott pozícióra keresik a munkavállalókat: raktári dolgozókat bruttó 457.000 Ft, a targoncavezetőket bruttó 537.000 Ft, a műszakvezetőket bruttó 781.000 Ft kezdőfizetéssel, mindhárom műszakpótlékkal együtt elérhető garantált kezdő fizetés, ami 20%-os átlagos növekedés a tavalyi bérekhez képest.

A nyolc órát három műszakban lehet ledolgozni, a műszakok rugalmasan kezdődnek és annyira komolyan veszik a dolgozói visszajelzést is, hogy januárban a kérésükre változtattak is ezen. Közleménye szerint a Kifli.hu biztos benne, hogy magasan az átlag feletti béreket kínál. A béreken túl pedig cafeteriával és Kiflis vásárlásokból jóváírt 10%-kal is támogatja a munkavállalókat.

Személyes tapasztalat

Munkaközvetítő ügynökségen keresztül kezdtem a Kifli inbound részlegén dolgozni tavaly februárban. A munkám a beérkező áru átvétele volt. A folyamatot gyorsan átlátva és elsajátítva egy idő után már én oktattam az újonnan érkezőket, és nemrég a Kifli saját dolgozója lettem, már inbound coordinator munkakörben. A változás stabilabb megélhetést és több fizetésen túli juttatást is hozott magával, valamint lehetőségem van a gyors fejlődésre, máris új pozícióra képeznek ki. A munka tempója szédítő, de én szeretem a sebességet

- osztotta meg tapasztalatait Bondor Cintia, a Kifli.hu munkatársa a cég közleményében.


Ne hagyd ki!