A jelentős munkaerőhiány újszerű toborzási technikákat hív életre. A Felföldi Édességgyártó Kft. alapítója egy TikTok-videóban személyesen toboroz munkavállalókat a cégéhez.


Nyolc munkakörre keresnek embert

Felföldi József TikTokra feltöltött videójából kiderül: a cég az alábbi nyolc munkakörre keres embereket:

  • retail sales manager,
  • sales assistant
  • minőségellenőr,
  • eladó/pénztáros,
  • műszakvezető,
  • gépkezelő,
  • drazsézót
  • anyagmozgató.
@felfoldijozsef

Dolgozzunk együtt🔥 @felfoldi_foods ##viral ##fypシ ##magyar ##candyman ##debrecen ##billionaire ##felfoldijozsef ##fy ##job ##career ##budapest

♬ It’s The Hard-Knock Life - ✨ A n d r e a ✨

Több mint 350 munkavállaló

A Felföldi Édességgyártó Kft. honlapján olvasható ismertető szerint Felföldi József 1986-ban kezdte üzleti tevékenységét. Eleinte nyomdai anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, majd ezzel párhuzamosan nyitott a kozmetikai ipar felé is, különböző fürdősókat, illatanyagokat és egyéb hasonló termékek gyártásába kezdett.

Később kreatív társasjátékokat is piacra dobott. 1990-ben indította el a cukrásztermékek és édességek gyártását. A debreceni édességgyártó üzemben jelenleg több mint 350 ember dolgozik. A cég több mint negyven országba exportálja termékeit.

Felföldi József vagyonát 2017-ben 3,8 milliárd forintra becsülték.

A toborzási technikákkal kapcsolatban a napokban írtunk arról, hogy a céges buszjárat indítása is segítheti az új munkaerő megtalálását.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Orbán: Bármelyik pillanatban visszavásárolhatja az állam a Liszt Ferenc repülőteret

A magyar kormánynak az a szándéka, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret visszavásárolja, és ez bármelyik pillanatban megtörténhet – mondta a miniszterelnök a vajdasági Ludason.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: MTI Kelemen Zoltán Gergely

Elhunyt Kornai János közgazdász

Életének 94. évében, hétfőn elhunyt Kornai János Széchenyi-díjas közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Harvard Egyetem és a Corvinus emeritus professzora, a francia becsületrend kitüntetettje, a svéd, amerikai, és más akadémiák tiszteletbeli tagja - közölte a család hétfő este az MTI-vel.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Napelemre, fűtéskorszerűsítésre kérnél többmilliós támogatást? Ez az útja

A nagyszabású, lakosságnak szóló pályázat napelemes rendszerek és energiatakarékos, korszerű, elektromos fűtési rendszerek kialakításához nyújt támogatást. A kivitelező cégeknek hétfőtől van lehetőségük a regisztrációs kérelem benyújtására, a családok és magánszemélyek a program első ütemében december 6. és január 12. között pályázhatnak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!