Enni, inni mindenki szeret, ez a lehetőség azoknak szól, akik írnának is élményeikről
Fotó: Shutterstock

Szeretsz enni, inni, és még írnál is róla? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Magyarország egyik vezető gasztronómiai és italkultúrával foglalkozó oldala, a vince.hu cikkíró versenyt hirdet.


A verseny

Szívesen írsz, gyakran és kifejezően veted papírra a gondolataidat? Ha nemrég egy emlékezetes vacsorán/gasztrofesztiválon/külföldi gasztrotúrán/pincelátogatáson jártál, személyesen felfedeztél egy éttermet, esetleg éppen egy izgalmas borkóstolón szerzett tapasztalataidat osztanád meg, ragadj tollat (billentyűzetet), és írd meg a vince.hu-nak!

A szerkesztőség cikkeket és rövid bemutatkozást vár 2022. február 15-ig a vince@vince.hu címre. Csak annyit kérnek, hogy a tárgy mezőbe írd be: „verseny 2022”.

Aminek nagyon örülnének:

  • élménybeszámoló kirándulásról, útleírás
  • élménybeszámoló egy gasztronómiai eseményről, borkóstolóról
  • gasztronómiai témájú interjú egy szakemberrel vagy hírességgel
  • ismeretterjesztő cikk egy ételről, élelmiszerről, alapanyagról, egy távoli ország gasztronómiájáról, italkultúrájáról
  • ha akár több írást is küldesz (nem kötelező)

Amit NEM tudnak elfogadni:

  • recept
  • olyan cikk, ami korábban máshol megjelent, vagyis nem kifejezetten erre a felhívásra készült
  • 3000 leütésnél rövidebb pályamű

Nyeremények

1.díj: CEWI 3 napos boros alapkurzus (értéke: 45 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

2.díj: egy borválogatás 3-3 pezsgővel és vörösborral (értéke: 25 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

3.díj: 1 havi Vince Klub borcsomag (értéke minimum 5990 Ft) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 forint)

A legjobb írásokat (nem feltétlenül csak az első három helyezettet) a szerző nevével együtt közlik a vince.hu oldalon. A legjobbnak talált szerzőknek hosszútávon is szeretnének publikálási lehetőséget biztosítani gasztronómiai rendezvényeken, bemutatókon, sajtóeseményeken való részvétel megszervezésével.

További részletek ITT!


Ne hagyd ki!