Úszás és tanulás egyben? A Swim and Learn foglalkozásokon már ez is lehetséges! Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított vízben a babauszoda hálózat.A Stilianos Franchise meglepő újítást hozott a kisgyermekes szülők számára. Megváltozott és felgyorsult világunk kihívásait szem előtt tartva, teljesen más oldalról közelíti meg négyéves kortól a vízben való mozgást. Gyermekbarát uszodáiban vízi közegben készít fel az iskolakezdésre, mely a digitális kor gyermekeinek már gyakran nehézséget jelent, hiszen fejlődési lehetőségeik a korábbi korokhoz képest eltérőek.

A Swim and Learn alapcélja a sikeres iskolakezdéshez szükséges alapképességek és a mozgás együttes fejlesztése, valamint az úszás megtanítása. Részben a preventív jellegű, komplex fejlesztést megvalósító SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozások folytatásának is tekinthető. A gyermekek úszni tanulnak, bővül az ismeretrendszerük, fejlődik többek között figyelmük, emlékezetük, részképesség struktúrájuk, nagy- és finommozgásuk, rajzkészségük. A technika unikális. Már maga a vízben történő iskolai felkészítés is új, azonban mindez úszástanítással kombinálva egyedülálló.

Minőségi idő, szülő és gyermek együtt tanul

A négy év feletti gyermekek jellemzően már a szülők nélkül járnak a különórákra, sportokra. A Stilianos Babauszoda azonban úgy dolgozta ki új foglalkozását, hogy a gyermek és a szülő együtt élhesse át a közös tanulás örömét, az élményeket és a minőségi időt. Ketten végzik a feladatokat, és oldják meg a problémákat, a szülő segíti a mozdulatokat és az oktató vezetésével, segítségével tanítja az úszást.

A Stilianos Babauszoda

A magyar franchise hálózat a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és korosztályra alakított SHD vízi foglalkozásával kiemelkedő és különleges szolgáltatást nyújt hazánkban, illetve nemzetközi viszonylatban is.

Az évek során a cég üzleti felépítésének és működésének köszönhetően alkalmassá vált a nemzetközi terjeszkedésre is. A jó hírnév és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az átvevőjelöltek érdeklődése és az új partnerek csatlakozása. Egy Stilianos Babauszoda nyitása során a partner kézhez kapja a Know How-t, a szakmai hátteret és tapasztalatot, mely biztos alapot nyújt a siker eléréséhez.

Stilianos Babauszoda mint befektetés

Tizenkét egység országosan, ebből két saját egység - 180-300 m2 alapterületű uszodák – kialakítható meglévő ingatlan átalakításával vagy új ingatlan építésével – befektetés mértéke: 30-200 millió forint - alacsony kockázat a saját ingatlannak köszönhetően - magas szülői preferencia – piacvezető, egyedi módszer - hosszútávú értéket adó befektetés.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A Mol nem hagyja annyiban a Hernádi Zsoltot elmarasztaló horvát ítéletet

A Mol-csoport csalódottságának adott hangot az ítélet kapcsán. Álláspontjuk szerint a legfelsőbb bíróság annak ellenére hagyta helyben a Zágráb megyei bíróság elsőfokú elmarasztaló ítéletét, hogy korábban mind a magyar hatóságok, mind pedig a horvát kormány által kezdeményezett nemzetközi választottbírósági eljárás azt állapította meg, hogy sem a Mol, sem annak tisztségviselői nem követtek el bűncselekményt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Szálka a vásárlók szemében a faáruk drágulása, lépett a versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) gyorsított ágazati vizsgálatot indított a fa építőanyagok hazai piacán is, hogy megfelelően feltárhassa a drasztikus építőipari drágulás mögött húzódó piaci folyamatokat. A vizsgálat a Nébih ellenőrzéseivel összehangolt helyszíni kutatásokkal indult, a GVH vizsgálói több piaci szereplőnél is megjelentek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Horvátországban jogerőre emelkedett a Mol-vezér börtönbüntetése

A horvát legfelsőbb bíróság megerősítette a Zágráb megyei bíróság elsőfokú elmarasztaló ítéletét Ivo Sanader volt horvát kormányfő és Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója egyesített perében - közölte a Jutarnji List című horvát napilap. A nemzetközi választottbíróság szerint viszont Horvátország nem tudta bizonyítani, hogy a Mol (vagy Hernádi Zsolt) megvesztegette volna Sanadert.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!