Ferrari-központ, Maranello
Fotó: Shutterstock

Felcsapott szállásadónak a Ferrari, nem akármit kínál

Nagy örömmel várjuk, hogy a színfalak mögött betekintést adhassunk a Ferrari világába, mely a Formula-1-versenyek történetének legtöbb győzelemmel rendelkező csapata. Találkozunk a pályán! – olvashatjuk a legendás luxusautó-márka szálláshirdetésében. Az Airbnb nemrég hozta létre legújabb, „Ikonok" nevű kategóriáját, ennek köszönhetően a Ferrari maranellói központjába is eljuthatnak az érdeklődők.


Nemrég olyan exkluzív Airbnb-szállások kerültek be a kínálatba, amelyek nemcsak szimpla alvóhelyként szolgálnak, hanem sokrétű élményt is kínálnak a vendégeknek.

A lehetőségek között találjuk például a párizsi Musée d'Orsay kiállítótermét, a Fel!, illetve Agymanók című Pixar-mesék inspirálta kunyhókat is.

Változások az olasz sportautó háza táján: Az érzés számít, nem a funkció: Zajos e-autót ígér a Ferrari

A Ferrari főhadiszállásának számító Maranellóban ugyancsak különleges szállás vár minket: olyan ágyban alhatunk, amely ugyanabból a bőrből készült, mint a Ferrari versenyautók ülései, olvashatjuk a TimeOut cikkében. Továbbá abban a Cavallino étteremben lakomázhatunk, ahol maga a márkát alapító Enzo Ferrari is vacsorázott pár évtizeddel ezelőtt.

Ferrari-m\u00fazeum, Maranello

Ferrari-múzeum, Maranello

Fotó: Shutterstock

Aktív programokkal is vár minket a Ferrari-család: nemcsak VIP-belépőjegyeket kap Emilia-Romagna tartományának legnívósabb autóversenyére a szerencsés résztvevő, hanem még pár kört is megtehet a legendás Pista di Fiorano versenypályán – Marc Gené volt Forma-1-es pilóta és egy Ferrari 296 GTB kíséretében.

Ez is érdekelhet: Az Airbnb sötét oldala - Milyen károkat okoz a rövid távú lakáskiadás?

Bár a május 6-án megnyílt foglalás már le is zárult, nem árt figyelni a közeljövőben a szállás oldalát, ugyanis hamarosan akár újra megnyílhat a lehetőség.

Ezen a linken pedig a másik 10 exkluzív „Ikonok" élményt is megtaláljátok.

Ne hagyd ki!