beszámozott golyók
Fotó: Shutterstock

Ismét drágul egy szerencsejáték! Mutatjuk melyik és mennyivel!

A Kenó ára szeptember 10-én 17.30 perctől emelkedik – írja a Szerencsejáték Zrt., aki már informálta erről a szerencsejátékok eladásával is foglalkozó üzleteket.


Már korábban beszámoltunk arról az áremelkedésről, amely szeptembertől érinti az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátékok árát, illetve a Joker alapdíját is. Mindezek egységesen 50 forinttal kerülnek már többe. Azonban a lista bővült és erre a sorsra jut majd pár nap múlva a Kenó is: 300 forintról 350-re emelkedik az alapára.

Ezt is olvasd el! Feltámasztanak itthon egy régi, jól bevált nyereményjátékot

lott\u00f3szelv\u00e9ny

Fotó: Shutterstock

Az új díjszabás után viszont a nyeremény is növekszik ezeknél a játékoknál. Példaképp az Ötöslottó esetében átlagosan 17 százalékkal nőnek a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében majdnem az ötödével lesz több.

Ez is érdekelhet: Meddig halmozódik a nyeremény a lottón? Itt a válasz

Az Infostart kiemeli, hogy a már augusztusban bejelentett változások közül elsőként a Skandináv lottó változott. Itt már augusztus 30. 21:30-tól kizárólagosan az új, 400 forintra módosult alapdíj megfizetésével lehetett szelvényt feladni. Az Ötöslottóra és a Jokerre a módosítások szeptember 2-án 20:30-tól, a Hatoslottóra szeptember 3-án 17:00 órától vonatkoznak. Őket követi tehát majd a Kenó a szeptember 10-ei délutánnal.

Ne hagyd ki!