Elindult a Biztositasipiac.hu

Elindult a Biztositasipiac.hu

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elindította a biztosításipiac.hu digitális biztosításközvetítő rendszerét, ami az online biztosításkötés új dimenzióját hozza el a magyar lakosság és a biztosítási tanácsadók részére. A digitális platform elindítása mellett a társadalmi felelősségvállalás is kiemelt szerepet kap Magyarország piacvezető alkuszcégének stratégiájában, ennek jegyében minden, a felületen megkötött biztosítás után 250 forinttal támogatja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet.


A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., Magyarország piacvezető alkuszcége forradalmi változást hoz a hazai biztosítási piacon.

Magyarország első, hibrid modellt alkalmazó, digitális biztosításközvetítő rendszere, a biztosításipiac.hu megérkezését az alkuszcég ügyfelei érdeklődéssel várták, hiszen a minőségi kiszolgálásra, a legjobb ajánlatok elérhetőségére maga az alkuszcég a garancia. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. szolgáltatása magasabb szintre emeli a biztosítások online megkötését és kezelését, reagálva ezzel az aktuális ügyfélelvárásokra, illetve támogatva az egész biztosítási szektor további digitalizációját.

A biztosításipiac.hu-n gyorsan, egyszerűen és kényelmesen köthetnek kötelező felelősségbiztosítást, CASCO-t, utasbiztosítást, lakásbiztosítást, illetve Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást a felhasználók. A platform azonban ezeknél az alapszolgáltatásoknál sokkal több lehetőséget kínál, mivel a Hungarikum Alkusz egyik kiemelt küldetésének tartja, hogy a biztosítási alkuszok fő értékajánlatát, vagyis az ügyfelek érdekeinek képviseletét az új felületen keresztül is erősítse.

A biztosításipiac.hu ennek jegyében az ügyfél számára az adott élethelyzetben a leginkább megfelelő biztosítás megtalálását helyezi a középpontba. Ezt támogatja a biztosítás kiválasztását és megkötését segítő, könnyen átlátható és használható felület, illetve az automatikus versenyeztetés, ami a hazai és nemzetközi piacon egyedinek számít.

Ennek lényege, hogy a biztosításipiac.hu minden évben automatikusan megversenyezteti a felhasználók platformon kezelt biztosításait, hogy mindig a legkedvezőbbet kínálja fel számukra. Mindezt külön ügyintézés nélkül, automatikusan nyújtja ügyfelei részére.

A felületen lehetőség van arra is, hogy a felhasználók áthozzák ide a máshol kötött biztosításaikat, így egy helyen láthatják és kezelhetik az összes biztosítási szerződésüket. Ehhez mindössze néhány alapadatot kell megadni a biztosításipiac.hu-n, ami innentől automatikusan intézi az átregisztrálást.

A biztosításipiac.hu úttörő megközelítést alkalmaz az ügyfélkiszolgálásban. A szolgáltatás mögött álló Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. több mint 1000 fős szakértői hálózatának köszönhetően ugyanis a telefonos ügyfélszolgálaton valóban szakértőktől kérhetnek segítséget biztosításaik megkötéséhez, vagy akár egyéb ügyek intézésében a felhasználók, ezzel létrejön Magyarország első, hibrid biztosításközvetítő platformja.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. stratégiai partnerségi megállapodást kötött Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezetével, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel. A megállapodás értelmében a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. a biztosításipiac.hu platformon megkötött minden szerződés után 250 forinttal támogatja a segélyszervezetet. Az éves felajánlás összegét a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. minimum 10 millió forintban garantálja. (x)


Ne hagyd ki!