Országszerte élesítették az áruházlánc hűségprogramját, amely számos új, az árérzékeny magyar vásárlók igényeihez igazított megoldást tartalmaz. A kérdés az, hogy mit lépnek a riválisok.


A szolgáltatás újdonsága abban rejlik, hogy egyetlen applikációban fogja össze a megszerezhető kedvezményeket, valamint segít abban is, hogy pontos képet kapjunk vásárlási szokásainkról, kiadásainkról. A vásárlások nyomon követésére ajánl egyszerű megoldást az alkalmazásban elérhető digitális nyugta és vásárlási összesítő, amelyekkel folyamatosan ellenőrizni lehet, hogy mit és mennyiért vettünk, sőt az is figyelemmel kísérhető, hogy akár egy hónapos bontásban mennyit takarítottunk meg.

Partnerség

A programban megszerezhető kedvezményeket nem csak a Lidl áruházaiban, hanem az áruházlánc partnereinél is be lehet váltani: például a kijelölt autószervizekben engedmény adnak a munkadíjból, de akár vagy wellness kikapcsolódás esetén is járhat némi plusz.

Az applikáció valamennyi Lidl-üzletben használható, és minden olyan országban, ahol a Lidl Plus elérhető. Az alkalmazás Google Play Store, App Store és Huawei AppGallery platformokról ingyenesen letölthető. A letöltési listák adatai szerint az alkalmazás népszerű a vásárlók körében.

Így működik


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A VW vezére bemondta: munkahelyek tízezreit söpri el az átállás az e-autókra

A Handelsblatt német hírportál értesülései szerint a Volkswagen vezérigazgatója, Herbert Diess a felügyelőbizottságnak tartott előadásában arról beszélt, hogy az elektromos autókra való átállás következtében hamarosan 30 ezer munkahely szűnhet meg. Becslések szerint a teljes német autóiparban ennél is nagyobb leépítésekre lehet számítani.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Pixabay

5 jel, ami arra utal, hogy vállalkozónak születtél

Az életed valamely pontján valószínűleg benned is megfogalmazódott már, hogy bele kellene vágnod egy vállalkozásba. Bár az üzleti élet nem való mindenkinek, az alábbi jellemvonások arra utalnak, hogy sikeres vezető lehet belőled.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A kiégés határán vagy? Ezek a praktikák segíthetnek

A vállalkozói életben rendkívül egyszerű beleesni abba a hibába, hogy az ember a hét minden napján, a nap 18-20 órájában a munkájára koncentrál. Észre sem vesszük, és a családdal, barátokkal, kikapcsolódással töltött szabadidős tevékenységeket felváltják a koffeintől hajtott, szünet nélküli munkanapok, ami egyenes úton vezet a kiégéshez. Kerüld ezt el, adunk pár tippet.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!