Műanyag kártya helyett okostelefon, így működik a Lidl új nagy dobása
©Sima/123RF.COM

Műanyag kártya helyett okostelefon, így működik a Lidl új nagy dobása

Országszerte élesítették az áruházlánc hűségprogramját, amely számos új, az árérzékeny magyar vásárlók igényeihez igazított megoldást tartalmaz. A kérdés az, hogy mit lépnek a riválisok.


A szolgáltatás újdonsága abban rejlik, hogy egyetlen applikációban fogja össze a megszerezhető kedvezményeket, valamint segít abban is, hogy pontos képet kapjunk vásárlási szokásainkról, kiadásainkról. A vásárlások nyomon követésére ajánl egyszerű megoldást az alkalmazásban elérhető digitális nyugta és vásárlási összesítő, amelyekkel folyamatosan ellenőrizni lehet, hogy mit és mennyiért vettünk, sőt az is figyelemmel kísérhető, hogy akár egy hónapos bontásban mennyit takarítottunk meg.

Partnerség

A programban megszerezhető kedvezményeket nem csak a Lidl áruházaiban, hanem az áruházlánc partnereinél is be lehet váltani: például a kijelölt autószervizekben engedmény adnak a munkadíjból, de akár vagy wellness kikapcsolódás esetén is járhat némi plusz.

Az applikáció valamennyi Lidl-üzletben használható, és minden olyan országban, ahol a Lidl Plus elérhető. Az alkalmazás Google Play Store, App Store és Huawei AppGallery platformokról ingyenesen letölthető. A letöltési listák adatai szerint az alkalmazás népszerű a vásárlók körében.

Így működik


Ne hagyd ki!