Ezen a két hazai településen nyit új átvételi pontokat az IKEA
©Nadeshda Goettmann/123RF.COM

Ezen a két hazai településen nyit új átvételi pontokat az IKEA

A Balaton déli partján bővíti az átvételi pontok hálózatát a svéd lakberendezési áruházlánc.


Az IKEA Balatonbogláron és Siófokon nyit mobil átvételi pontokat, olvasható a cég közleményében. A rendeléseket a soroksári áruház teljesíti, az első átvételi nap Balatonbogláron május 28-ra, Siófokon május 29-ra esik.

Az IKEA áruházak fontos részei üzleti működésünknek, hiszen vásárlóink nemcsak inspirációt meríthetnek itt, de szakértőinkkel is egyeztethetnek otthonuk tervezése kapcsán. Viszont az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek, és egy újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket

– idézi a közlemény Szabó Tamást, az IKEA Magyarország megrendelésekért felelős vezetőjét.

Tesco parkolóban IKEA-szállítmány

Azoknak, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át" szolgáltatás során Siófokot vagy Balatonboglárt választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában. A mobil átvételi pontokat a Gebruder Weiss logisztikai cég üzemelteti.

A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontok tavaly nyitottak meg, ezt követte a múlt hónapban Szeged. Az IKEA idén további átvételi pontok kialakítását tervezi Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon.


Ne hagyd ki!