Megvan a nyitás feltételéül szabott 2,5 millió beoltott, de ez nem jelenti azt, hogy a boltok azonnal élnek is a lehetőséggel. Ezt bizonyítja két lakberendezési áruházlánc hazai példája.


A kormányfő kedden a közösségi a közösségi oldalán jelentette be, hogy szerdától kinyithatnak a boltok, újraindulhatnak a szolgáltatók. Az új szabályok értelmében az üzleteknek át kell térniük a négyzetméter alapú korlátozásra, ami azt jelenti, hogy egyidőben ekkora területet kell biztosítaniuk minden egyes beengedett vásárlónak. A részletes szabályokról és Orbán Viktor bejelentéséről ITT írtunk.

Az Ikea még felkészül

Kedves vásárlónk!
Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat. Hamarosan tájékoztatunk arról, hogy mikor, milyen biztonsági intézkedésekkel nyitjuk meg áruházainkat.
Köszönjük a türelmet.

Ez a bejegyzés olvasható a hazai Ikea weboldalán, vagyis nem tudni, hogy a cég mikorra készül fel a vevők fogadására.

Kedves vásárlónk! Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat....

Közzétette: IKEA2021. április 6., kedd

A Möbelix már kinyit

Tisztelt Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 144/2021-es kormányrendelet értelmében, 2021 április 7-től új nyitvatartási idővel várjuk minden kedves vásárlónkat.
Áruházaink nyitvatartása visszavonásig a következő
H-Szo.: 10:00-20:00
Vas.:10:00-18:00

ℹ️Tisztelt Vásárlóink!ℹ️ Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 144/2021-es kormányrendelet értelmében, 2021 április 7-től új...

Közzétette: Möbelix Magyarország2021. április 6., kedd


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A Mol nem hagyja annyiban a Hernádi Zsoltot elmarasztaló horvát ítéletet

A Mol-csoport csalódottságának adott hangot az ítélet kapcsán. Álláspontjuk szerint a legfelsőbb bíróság annak ellenére hagyta helyben a Zágráb megyei bíróság elsőfokú elmarasztaló ítéletét, hogy korábban mind a magyar hatóságok, mind pedig a horvát kormány által kezdeményezett nemzetközi választottbírósági eljárás azt állapította meg, hogy sem a Mol, sem annak tisztségviselői nem követtek el bűncselekményt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Szálka a vásárlók szemében a faáruk drágulása, lépett a versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) gyorsított ágazati vizsgálatot indított a fa építőanyagok hazai piacán is, hogy megfelelően feltárhassa a drasztikus építőipari drágulás mögött húzódó piaci folyamatokat. A vizsgálat a Nébih ellenőrzéseivel összehangolt helyszíni kutatásokkal indult, a GVH vizsgálói több piaci szereplőnél is megjelentek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Horvátországban jogerőre emelkedett a Mol-vezér börtönbüntetése

A horvát legfelsőbb bíróság megerősítette a Zágráb megyei bíróság elsőfokú elmarasztaló ítéletét Ivo Sanader volt horvát kormányfő és Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója egyesített perében - közölte a Jutarnji List című horvát napilap. A nemzetközi választottbíróság szerint viszont Horvátország nem tudta bizonyítani, hogy a Mol (vagy Hernádi Zsolt) megvesztegette volna Sanadert.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!