TikTok influenszer videót készít a TikTokra a táncoló rokonairól
Fotó: Shutterstock

Toplista: itt a világ 5 legjobban kereső TikTokkere

A CEO Magazine összegyűjtötte a TikTok legjobban kereső tartalomgyártóit. A 2021-es listát egyértelműen a fiatal nők uralják, cikkünkben azokat az influenszereket mutatjuk be, akik ezen a platformon tettek szert hírnévre.1. Charli D’Amelio

Követők: 133,2 millió fő

Bevétel: 17,5 millió dollár

Életkor: 17

Mielőtt Charli közösségi média influenszerként berobbant a köztudatba, versenytáncosként tengette mindennapjait. A „TikTok királynőjeként” emlegetett fiatal sikert sikerre halmozott az elmúlt években. Egyebek között az Invisalign, a Morphe cosmetics és a Dunkin’ Donuts is megtalálható szponzorai között. A Hulu még egy dokumentumfilm-sorozatot is létrehozott The D'Amelio Show címmel, amely a TikTokker és a családja hétköznapjait követi nyomon. Jelenleg ő rendelkezik a legnagyobb követői táborral a platformon.

@charlidamelio dc @Gaby Lopes @Britzzz 🤪 ♬ dc gaby e juu - Gaby Lopes

2. Dixie D’Amelio

Követők: 56,7 millió fő

Bevétel: 10 millió dollár

Életkor: 20

A „TikTok királynőjének” nővére. Dixie D’Amelio amellett, hogy a kínai minivideós appon rendívül népszerű, énekesnőként is egyre nagyobb sikereket ér el. 2021-ben két saját dalt is kiadott. Az egyik szám a Billboard amerikai poplistájára is felkerült, a 25. helyet sikerült megcsípnie. Az említett alkotásban Rubi Rose amerikai rapper is közreműködött.

@dixiedamelio headliner looks only🖤 @socialtourist vol 6 is out now! #wethetourists #socialtouristcofounder ♬ original sound - dixie

3. Addison Rae

Követők: 86,1 millió fő

Bevétel: 8,5 millió dollár

Életkor: 21

Addison Rae 2019-ben csatlakozott a TikTokhoz. Hamar népszerűvé vált, elsősorban édesanyjával készített táncos videói miatt. 2020-ban ő volt a legjobban kereső TikTokker, idén azonban „csak” a harmadik helyet tudta megcsípni. Szerepelt „A srác nem jár egyedül” című Netflix sorozatban, illetve elindította saját nevét viselő parfümmárkáját is.

@addisonre

♬ som original - laura <3

4. Bella Poarch

Követők: 87,3 millió fő

Bevétel: 5 millió dollár

Életkor: 24

Bella számára a lip-sync, azaz a „tátogó” videók hozták meg hírnevet. Az ő nevéhez fűződik a 2020-as év legnézettebb TikTok videója. Azóta több reklámfelkérést kapott a Google-től, a Pradától és a Tindertől is. Élete különös fordulatot vett a platformnak köszönhetően, ugyanis eredetileg helikopterszerelőként dolgozott az amerikai haditengerészetnél.

@bellapoarch To the 🐝 🐝 🐝 #fyp ♬ M to the B - Millie B

5. Josh Richards

Követők: 25,6 millió fő

Bevétel: 5 millió dollár

Életkor: 19

A lista egyetlen férfi tagja azt tervezi, hogy ő lesz a világ első influenszer-dollármilliárdosa. Ennek érdekében Griffin Johnson és Noah Beck TikTok-hírességekkel és a Goldman Sachs korábbi befektetési bankárjával, Marshall Sandmannel közösen megalapította az Animal Capital kockázatitőke-társaságot. A vállalatot 15 millió dollárból indították el, elsősorban a fogyasztói, fintech, egészségügyi és média szektor startupjait támogatják.

@joshrichards

Fast 9 premiere

♬ original sound - Tik Toker

Ne hagyd ki!