Az ausztrál Qantas légitársaság olyan járatokat indít, amelyeknek felszálláskor nem lehet tudni az úti célját.Az ötlet nem új. Az 1990-es években népszerűek voltak a kontinensen az ilyen egynapos kirándulások, amelyeket Brisbane, Melbourne vagy Sydney repterein lehet majd igénybe venni. Sokféle programot ajánlanak az érdeklődőknek, akiket különleges ételekkel várnak a fedélzeten, írja a Haszon magazin a hírlevelében.

A jegyeket 730 ausztrál dollárért (170 ezer forint) lehet megvásárolni. A repülőtársaságok anyagi mélyrepülésben vannak az elmúlt egy évben a járvány miatt, Ausztráliában idén januárban az utasszám 4 százaléka volt az egy évvel korábbinak.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Szereted hallatni a hangodat? A Spotify újításának örülni fogsz

A Spotify bejelentette, hogy a három éve indított podcast szolgáltatásait a tartalomgyártók hamarosan szélesebb körben is igénybe vehetik. A zenei streamingszolgáltató vállalat abban reménykedik, hogy az újítással növelheti a prémium előfizetői számát.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fiatal programozó zseni vállalkozását nyelte le a Twitter

Nick Caldwell, a Twitter mérnöki divíziójának alelnöke stílusosan a Twitter-en jelentette be, hogy a közösségi platform felvásárolta a Sphere chat applikációt. A Sphere-t az a vállalkozó zseni alkotta, akitől alig 17 éves korában a Yahoo 30 millió dollárért megvásárolta az első startupját.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Az Amazon milliós belépési bónusszal csalogatja a munkavállalókat

Közeledik a karácsonyi hajsza, az Amazon viszont egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzd, ezért újabbnál-újabb ösztönzőkkel próbálja becsalogatni a leendő munkavállalókat. Aktuális akciójában forintban akár 1,3 milliós bónuszt is bezsebelhetnek a friss belépők.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!