Az ausztrál Qantas légitársaság olyan járatokat indít, amelyeknek felszálláskor nem lehet tudni az úti célját.Az ötlet nem új. Az 1990-es években népszerűek voltak a kontinensen az ilyen egynapos kirándulások, amelyeket Brisbane, Melbourne vagy Sydney repterein lehet majd igénybe venni. Sokféle programot ajánlanak az érdeklődőknek, akiket különleges ételekkel várnak a fedélzeten, írja a Haszon magazin a hírlevelében.

A jegyeket 730 ausztrál dollárért (170 ezer forint) lehet megvásárolni. A repülőtársaságok anyagi mélyrepülésben vannak az elmúlt egy évben a járvány miatt, Ausztráliában idén januárban az utasszám 4 százaléka volt az egy évvel korábbinak.

The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Itt a videó a világ legdrágább, 60 ezer forintos sült krumplijáról

Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!