Egyes hiedelmek szerint hamarosan, egészen pontosan október 31-én elvékonyodik a határ az élők és holtak birodalma között. Aggodalomra semmi ok, Észak-Amerika legnagyobb Halloween kiskereskedője (igen, ilyen is létezik) már keresi a világ első szellemigazgatóját!Ahogy a legtöbb földi halandó, úgy a szellemfőnök is pénzből él. Ezzel a Spirit Halloween kiskereskedelmi lánc is tisztában van, éppen ezért busás fizetést kínál a leendő vezető tisztségviselőnek. Egészen pontosan 10 ezer dollárt, azaz nagyjából hárommillió forintot. A szellemigazgató a csábító fizetés mellé egy évtizeden keresztül ingyen jelmezeket kérhet a cégtől (limitált mennyiségben), illetve egy 500 dolláros VIP vásárlási élményre is jogosult lesz. Mindezek mellett egy általa kiválasztott emberrel elutazhat a Spirit Halloween főhadiszállására úgy, hogy a cég az útiköltségeit és a szállását is fizeti.

Évtizedes jutalmak

Az állásra Instagrammon, Facebookon, Twitteren, vagy TikTokon lehet jelentkezni egy videóval, vagy egy fotóval. A lényeg, hogy az érdeklődő kifejezze a Halloween iránti imádatát és kreativitását. A jelentkezési folyamat már elindult, és augusztus 29-ig tart. A győztest a cég vezető tisztségviselőiből és a popsztár Lance Bass-ből álló „Halloween szakértők" fogják kiválasztani. A szellemfőnök a márka legfőbb Halloween rajongójaként fog tevékenykedni, feladata pedig az lesz, hogy népszerűsítse a céget és az ünnepet különböző közösségi média események segítségével. Éppen ezért elvárás a Halloween iránti rajongás, a kreativitás, a megnyerő tartalomgyártás iránti érzék és az utazási hajlandóság is. Sajnos azonban csak kanadai és egyesült államokbeli polgárok jelentkezhetnek. Szerencsére egy gyors Vegas-i házasság kiküszöbölheti ezt az akadályt.

The Conversation

Friss

Kína hivatalosan is betiltotta a kriptovalutákat

„A virtuális valutákkal kapcsolatos üzleti tevékenység illegális pénzügyi tevékenységnek minősül" – jelentette be Kína központi bankja, ezáltal gyakorlatilag betiltva a kriptovalutákat a kínai piacon.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Hamarosan drónokkal szállítják a kemoterápiás gyógyszereket

Az egyesült királyságbeli Isle of Wight NHS Trust egészségügyi szervezet háromhónapos tesztprogramot indított, amelyben a legénység nélküli légi járművek (UAV) használatának előnyeit vizsgálja a kemoterápiás gyógyszerek kiszállításában.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: pixabay.com

Újratölthető, sötétben világító növények válthatják le az utcai lámpákat

Ambiciózus kutatóknak a nanotechnológia segítségével sikerült olyan növényeket alkotniuk, amelyek huzamosabb ideig világítanak a sötétben. Ha a technológiát tökéletesre fejlesztik, akkor a jövőben a nanonövények felválthatják a nagy energiaigényű elektromos lámpákat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!