Sok felhasználóban kelthet rossz érzéseket, ami következik.Havi díjas tartalom

Jönnek a fizetős posztok a Twitterre. A bejegyzéseket havi díjért cserébe nézhetik meg a felhasználók. A csatornák 3, 5 vagy 10 dollárt kérhetnek ezért. Az előfizetés bármikor megszüntethető. A tartalomgyártók július óta jelentkezhetnek a lehetőségre. Amennyiben a Twitter jóváhagyta a jelentkezést, a tartalomgyártóknak lehetőségük van meghatározni, hogy a fenti opciók közül mekkora havidíjért cserébe kínálják elzárt posztjaikat. Az első fecskék közül van, aki kozmetikai tanácsokat, mások sportelemzéseket kínálnak pénzért.

Hírlevélben is

A közösségi oldal a posztok mellé jobb, zártabb kommunikációt is ígér. Idővel szeretnék ezen új funkciók mellé a Spacest (hangalapú chatet) beépíteni, valamint az az exkluzív hírleveleket is. Ez utóbbihoz még az év elején vásárolták fel a Revue-t, mely az egyik legismertebb amerikai hírlevélkezelő rendszer. A Twitter látszólag óvatosan áll a tartalomgyártókat célzó, a fogyasztók számára fizetős funkciók bevezetéséhet, a "fizetős tweet" fogalma ugyanis sok felhasználóban kelthet rossz érzéseket, írta a HWSW.

The Conversation

Friss

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!