A Ferencváros labdarúgócsapata tovább javítva az általa tartott magyar rekordot, már 30,7 millió eurót ér a mértékadó Transfermarkt portál szerint.


A Ferencváros az ősz elején, a Bajnokok Ligája selejtezők idején - amely során búcsúztatta a svéd bajnok Djurgardent, az 51-szeres skót győztes Celticet, a horvát sztárcsapat Dinamo Zagrebet és a norvég bajnok Moldét- valamivel több, mint 24 millió eurót ért- írja a Fradi.hu.

A játokosok közül többen megdöntötték saját rekordjukat. Az együttes elsőszámú kapusa, Dibusz Dénes átlépte a kétmillió eurós határt, jelenlegi értéke 2,2 millió euró. Mellette további tíz játékos, Lasha Dvali, Abraham Frimpong, Marcel Heister, Botka Endre, Gera Dániel, Ihor Haratin, Aissa Laidouni, Tokmac Nguen, Myrto Uzuni és Roko Baturina is nagyot lépett előre.

A legdrágább játékos

A legnagyobb mértékben az ukrán válogatott középpályás, Ihor Haratin értéke növekedett, októberben még 1,8 millió eurót ért, míg a legutóbbi frissítéskor 2,5 millió euróra taksálta a Transfermarkt. A klub legértékesebb játékosa Tokmac Nguen, 2,8 millió euróval.

A leggazdagabb magyarok tavalyi listáján 30 milliárd forint kellett az 50. hely megszerzéséhez. A Ferencváros labdarúgócsapatának becsült értéke forintban számolva 11 milliárd.


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Mennyi pénzt lehet megtakarítani az elektromos autókkal? Kiszámoltuk

Az elektromos autók beszerzési, illetve üzemeltetési költségeiről számos tévhit kering, amelyek eloszlatása kulcsfontosságú kérdés az elektromobilitás jövője szempontjából. Milyen területen, mekkora megtakarítást lehet elérni e-autókkal a hagyományos gépjárművekhez képest? Cikkünkben erre keressük a választ.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Europa feltérképezése új fejezetet nyit az űrkutatásban

Az élet nyomait kutathatja Elon Musk cége a Jupiter egyik holdján.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!