Többet játszottak tavaly az összezárt családok, játékokra is többet költöttek.


A Regio Játékkereskedelmi Kft. forgalma 2020-ban 13,8 milliárd forintra nőtt, a 4,5 százalékos bővülés a vállalat közleménye szerint új áruházak nyitásának köszönhető. A cég a nettó árbevétel felét, 7 milliárd forintot a karácsonyi időszakban realizálta, ekkor 1,39 millió terméket értékesített.

A tavalyi legkeresettebb termékek a társasjátékok voltak, a dobogóra a kreatív játékok és a Lego készletek kerültek még fel, a harmadik és a negyedik hely pedig a babáké és az autóké-járműveké lett. A családok többsége 2020-ban sok időt töltött együtt, ami az amúgy is reneszánszukat élő társasoknak óriási löketet adott. Több ágazathoz hasonlóan az online értékesítés átlagon felül, 100 százalékkal bővült.

Nyerő szériában

Tavaly az év elején a cég több boltot átvett, újakat is nyitott, novemberben pedig Szegeden kezdett nagy beruházásba. Az adatok azt bizonyítják, hogy a járványt kísérő válság idején azok a vállalkozások tudnak talpon maradni, növekedni, amelyek innovatív megoldásokkal, működésük átszervezésével, az online értékesítési és ügyfélkapcsolati csatornák bővítésével reagáltak a nehézségekre. Korábbi cikkünkből megtudod, milyen konkrét lépéseket érdemes megfontolni, ha nem akarsz lemaradni a versenyben. (Képünk illusztráció)


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Mennyi pénzt lehet megtakarítani az elektromos autókkal? Kiszámoltuk

Az elektromos autók beszerzési, illetve üzemeltetési költségeiről számos tévhit kering, amelyek eloszlatása kulcsfontosságú kérdés az elektromobilitás jövője szempontjából. Milyen területen, mekkora megtakarítást lehet elérni e-autókkal a hagyományos gépjárművekhez képest? Cikkünkben erre keressük a választ.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Europa feltérképezése új fejezetet nyit az űrkutatásban

Az élet nyomait kutathatja Elon Musk cége a Jupiter egyik holdján.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!