A négylevelű lóhere szerencsét hoz

Tavaly, a december 19-ei sorsolásán elvitték az Ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legnagyobb nyereményét, egy magyar fogadó csaknem 4 milliárd forintnak örülhetett. A nevét nem tudjuk, de nagynyertesek kérdőívét kitöltötte.


2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az Ötöslottón. A Szerencsejáték Zrt. egy kérdőívvel biztosít lehetőséget a nyertesnek, hogy információkat oszthasson meg saját magáról, terveiről, illetve játékszisztémájáról. Megtette.

Ami tudunk a nyertesről:

  • még soha nem nyert nagyobb összeget,
  • hol önállóan, hol pedig a barátival együtt szokott játszani,
  • Budapesten adta fel a szelvényét,
  • a számokhoz személyes kötődés is fűzi, hozzátartozóinak születési dátumai, valamint élete fontos eseményeinek időpontjai is szerepelnek közöttük,
  • mindig ugyanazt az 5 számot játssza meg.

A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert, alig bírt megszólalni. Elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét. Az Ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese arra számít, hogy az élete nem fog teljes mértékben átalakulni a nyereménynek köszönhetően, azonban tisztában van azzal, hogy a körülményei változni fognak.

Mire költi a nyereményét?

Első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna. Hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni.

Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet. Azt nem tudjuk, hogy a nyereményén kell-e osztoznia valamelyik ismerősével vagy pedig a teljes összegről egyedül rendelkezhet.


Ne hagyd ki!