Még javában benne vagyunk a Covid19 világjárványban, máris újabb fenyegetésekkel kell szembenéznie az emberiségnek?


​A valóra vált „jóslat"

Bill Gates, a Microsoft alapítója, a világ egyik leggazdagabb embere 2014 óta sokszor beszélt arról, hogy az emberiség nincs felkészülve egy világjárványra. Miután „ jóslata" valóra vált, az összeesküvés hívők híresztelni kezdték, hogy a köze van a koronavírus járványhoz, ám az erről szóló elméleteket semmi nem támasztja alá. Ám akármi is az igazság, Bill Gates szavaira nem árt figyelni.

​Klímaváltozás és bioterrorizmus

A szoftvermilliárdos nemrégiben interjút adott a Veritasium nevű Youtube csatornán, ahol megkérdezték tőle, szerinte a pandémia leküzdése után milyen egyéb veszélyek leselkedhetnek még az emberiségre? Bill Gates válasza:„Az egyik a klímaváltozás. Minden évben ez nagyobb halálozási számot hozna, mint amit a pandémia során tapasztalunk. A másik dolog, amiről az emberek nem szeretnek beszélni az a bioterrorizmus, vagyis az, ha valaki szándékosan létrehoz egy vírust, hogy kárt okozzon vele. Ez azt jelenti, hogy nagyobb az esély arra, hogy belefutunk egy ilyenbe, mint egy olyan pandémiába, mint a mostani".


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Vágás olasz módra, elhagyta Magyarországot a megvádolt húsmilliárdos

A több milliárdos költségvetési csalással vádolt Piero Pini, a kiskunfélegyházi Hungary-Meat Kft. tulajdonosa és fia, Marcello elhagyta Magyarországot, első útjuk állítólag Spanyolországba vezetett. Ez fordulat a 2019 márciusa óta húzódó ügyben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

A politikusok sehol, a tudósokban bíznak leginkább a magyarok

A tudósokban a magyarok kétharmada bízik, ami a legmagasabb mutató a különböző szakmák körében. A legkevésbé a politikusokban bízunk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: 123RF

Hol érdemes most ingatlant venni befektetésként? Mutatjuk

A legnagyobb hozamot jelenleg vidéki használt ingatlan vásárlásával lehet elérni.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!