Kockaházak felújításához és új házak építéséhez is lehet letölteni tervrajzokat a Nemzeti Mintaterv Katalógusból.


Ingyenesen letölthető tervrajzokkal segítik az építkező családokat – jelentette be Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a közösségi oldalán.

A 2019 óta ígért Nemzeti Mintaterv Katalógus jelenleg 40 mintatervből áll. A jövőben Novák szerint mintegy 100 terv lesz elérhető a www.mintatervkatalogus.hu címen. Most ITT találod a részleteket.

A tervek új épületek építéséhez és kockaházak átalakításához nyújtanak segítséget

– tette hozzá a terveket készítő Lechner Tudásközpont ügyvezetője, Kolossa József. Kolossa szerint műszakilag ellenőrzött, gazdaságosan megvalósítható tervekről van szó. A katalógus célja a Magyar Falu programhoz kapcsolódóan a lakossági építkezések támogatása és a magyar vidék épített környezete minőségének javítása.

Cikkünk elkészítését az E.ON Hungária Zrt. támogatta.


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Itt a videó a világ legdrágább, 60 ezer forintos sült krumplijáról

Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!