Derűs üzletember szörföl a NAV új weboldalán
Fotó: Shutterstock

A NAV is halad a korral, tesztelted már az új weboldalát?

Már működik a NAV új információs, illetve online ügyintézésre is alkalmas portálja, amely a magánszemélyek és a szakmabeliek számára is új megoldásokat kínál. Mit szólsz hozzá?


Ide lép, oda lép

A portál (ITT kipróbálhatod) egyik legjelentősebb újdonsága, hogy a teljes tartalomból át lehet navigálni a magánszemélyeknek szóló nézetre, amely leszűkíti az információk és nyomtatványok több tízezres állományát a legtöbbeket érintő körre. Ha a főoldalról valaki bejelentkezik a myNAV felületre, ott egyéni választás alapján a teljes tartalom szűrve jelenik meg, továbbá itt módosítható az e-mail-cím, a felhasználónév és a jelszó is.

Az oldalon a középső sávban találhatók a kiemelt témák gyűjtőrovatai a fotókkal megjelenített csempéken. Ezek az ikonok az adóéven belüli aktualitásoknak adnak helyet; most itt olvashatók a személyi jövedelemadóval, szja-visszatérítéssel, gépjárműadóval kapcsolatos információk. A NAV Online csempe mögött érhetők el az online rendszerek és az online ügyintézésre alkalmas felületek.

Minden egy helyen, áttekinthetően

Az főoldalon kaptak helyet még továbbá egyebek mellett a hírfolyam hírei, az új nyomtatványok, a gyakori kérdések, az álláspályázatok, a NAV-kiadványok, de az üzemanyagárakat, az adónaptárt, a jegybanki alapkamatot és a hírlevelet is el lehet itt érni. A fejlesztést olyan kutatás előzte meg, amelyből kiderült, mit várnak el egy ilyen portáltól a magánszemélyek, a cégek képviselői, illetve a könyvelői és adótanácsadói szakemberek. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, sikerült teljesíteni az elvárásokat?


Ne hagyd ki!