Új Audi Urbansphere elektromos autó háttérben egy nagyvárossal
Forrás: Audi

Elektromos álomautót mutatott be az Audi

Új elektromos autót mutatott be az Audi, amely a német gyártó vízióját tükrözi az autós közlekedés jövőjéről. Az új Urbansphere-t a zsúfolt, nagyvárosi közlekedésre tervezték, azzal a céllal, hogy betöltse egy harmadik otthon, illetve mozgó iroda szerepét.

Az Audi már ismert, „sphere” koncepciójának megfelelően a legtöbb helyzetben az új jármű is képes az önvezetésre.

Személyes tér

Az Urbansphere az eddigieknél magasabb kialakítású, egy nagy crossover és egy minivan keveréke, más szóval többfunkciós jármű, amelyben bőven van hely.

A mérnökök és dizájnerek kifejezetten

a zsúfolt kínai megavárosokban

való közlekedésre tervezték. A koncepció ugyanakkor alkalmassá teszi bármely más nagy világvárosban való közlekedésre is.

Lounge-élmény

Azokon a területeken, ahol a személyes tér egészen minimális, az új autó

az Audi eddigi legnagyobb belső terét kínálja.

A gyártó szándéka szerint az utasokat a tágasság és a belső kialakítás lounge-élménnyel ajándékozza meg a városi forgatagban.

A „sphere”, vagyis a szféra kifejezés a járművek belső terére utal, vagyis arra, hogy hogyan érezhetik magukat az autóban az utasok az ebbe a kategóriába tartozó Audikban.

Az autógyártók nemcsak a saját szórakoztatásukra készítenek időről-időre hasonló tanulmányautókat, hanem azért is, hogy felkeltsék a vásárlók érdeklődését, és bemutassák egy brand fejlődésének jövőbeni irányát.

Akit bővebben érdekel az Urbansphere, a gyártó videójából tudhat meg többet: https://www.youtube.com/watch?v=9pQ9E4k8uck&ab_channel=Audi


Ne hagyd ki!