Az Aperitivo Sprizz boralapú koktélt azért hívja vissza az Aldi, mert üvegdarabok lehetnek benne – olvasható az áruházlánc weboldalán közzétett tájékoztatóban.


A terméket az Aldi szerdán már nem árusította, és a vevőket is arra kérik, hogy vigyék vissza a korábban megvásárolt palackokat. A 0,2 literes Aperitivo Sprizz három palackot tartalmazó csomagban került forgalomba, szállítójuk a Mack & Schühle AG. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.

Az Aldi azt is megjegyezte, a tájékoztató nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását. Az Aldi elnézést kért a kellemetlenségért.

A visszavont koktél

Forrás: Az Aldi Magyarország weboldala


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

A prémiumkategóriás elektromos autózás már nem utópia

Az elektromos autózás forradalmát jelzi, hogy egyre több prémium autógyártó jelenik meg különböző méretű modellekkel a piacon. Gyorsan növekvő szegmensről beszélhetünk, amelynek úttörője az amerikai Tesla volt. Összegyűjtöttük azokat a már kapható e- autó modelleket, amelyek joggal szerepelhetnek a prémium kategóriában.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: pixabay.com

Szép pénzt remél műkincsei digitalizálásától a világhírű  múzeum

Az Ermitázs műkincsei augusztus végén nem helyettesíthető tokenek (NFT) formájában kerülnek értékesítésre a Binance piacterén.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Facebook, ahogyan eddig ismertük, pár év múlva megszűnhet létezni

Mark Zuckerberg igen tartalmas interjút adott a The Verge-nek, amelyből iderült, mit tervez a Facebookkal. Elöljáróban csak annyit mondunk: metaverzum.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!