A dm elővigyázatosságból kivonja a forgalomból a 200 grammos kiszerelésű, dmBio őrölt mandulát A visszahívás csak a 29.04.2022. lejárati idejű terméket érint. A dátum a csomagoláson található.


Miért kellett visszahívni?

Nem zárható ki, hogy az érintett lejárati idejű egyes termékekben az aflatoxin mértéke meghaladja a megengedettet értéket, ez az oka a visszahívásnak. A termékek a szárítási vagy tárolási folyamat során fertőződhetnek meg az aflatoxin penészgombával. Nagy mennyiségben fogyasztva az aflatoxin káros lehet az egészségre, ezért az áruházlánc elővigyázatosságból kivonja a forgalomból az érintett termékeket.

Itt a fotó a termékről

A visszah\u00edvott mandula

Fotó: A Nébih weboldala

  Mit tehet a vásárló?

A dm arra kéri vásárlóit: ha vásároltak a fenti lejárati idejű termékből, akkor azt ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza valamelyik dm üzletbe, ahol visszaadják a termék árát.

A drogéria nagyon sajnálja a történteket, vásárlóitól elnézést kér a kellemetlenség miatt.

További kérdések esetén a dm Ügyfélszolgálata áll rendelkezésre:


Related Articles Around the Web
The Conversation

Friss

Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Dan Gold on Unsplash

Itt a lista, ezek az élelmiszerek drágultak nagyon sokat

Mutatjuk, mi mennyibe kerül most.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!