A WhatsApp letiltja azokat a felhasználókat, akik az alkalmazás valamelyik nem támogatott verzióját használják.Ideiglenesen le lett tiltva a fiókod

Ha valaki egy ilyen üzenetet kap a WhatsApp-tól, az azt jelenti, hogy az alkalmazás valamelyik nem támogatott verziója van telepítve az az eszközére. A WhatsApp eleinte ideiglenesen tiltja le a "tilosban járó" felhasználók fiókjait, akiknek így lehetőségük nyílik a hivatalos app letöltésére. Ha valaki ennek nem tesz eleget, akkor a felhasználói fiókja végleg ugrik.

Mely alkalmazásokat nem támogatja a WhatsApp?

Azokat, amelyek valamilyen módon módosítják az applikáció funkcióit. Ilyen például a WhatsApp Plus, vagy a GB WhatsApp. Ezek az WhatsApp módosított verziói, amelyek plusz funkciókkal bővítik az eredeti alkalmazást, illetve segítségükkel teljesen személyre szabható az applikáció. Például az összes beszélgetés átvihető egyik telefonról a másikra. Ezek az appok sértik a WhatsApp Általános Szerződési Feltételeit, így biztonsági kockázatot jelentenek a felhasználóknak, mivel a cég nem tudja megfelelően ellenőrizni a harmadik féltől származó fejlesztéseket.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik az említett appokat használják. Minden csevegés, előzmény és beállítás importálható az eredeti WhatsApp-ba. Erről bővebben IDE KATTINTVA olvashattok.

A WhatsApp egy fejlesztés bevezetésén is dolgozik, amely már béta verzióban van. Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a megosztott fotók és videók „önmegsemmisítését", amelyek így csak korlátozott ideig lesznek láthatók. Hasonló funkciókkal találkozhattunk már a Messenger-ben és a SnapChat-ben is.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

A befektetők imádják Kelet-Európa új slágerstartupját

A csehországi Rossum szoftverfejlesztő vállalat 100 millió dolláros befektetéshez jutott, ennk köszönhetően térségünk egyik legértékesebb startupjává lépett elő. Nézzük, miért imádják a befektetők az alig hatéves vállalkozást!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Szereted hallatni a hangodat? A Spotify újításának örülni fogsz

A Spotify bejelentette, hogy a három éve indított podcast szolgáltatásait a tartalomgyártók hamarosan szélesebb körben is igénybe vehetik. A zenei streamingszolgáltató vállalat abban reménykedik, hogy az újítással növelheti a prémium előfizetői számát.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Fiatal programozó zseni vállalkozását nyelte le a Twitter

Nick Caldwell, a Twitter mérnöki divíziójának alelnöke stílusosan a Twitter-en jelentette be, hogy a közösségi platform felvásárolta a Sphere chat applikációt. A Sphere-t az a vállalkozó zseni alkotta, akitől alig 17 éves korában a Yahoo 30 millió dollárért megvásárolta az első startupját.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!