Ha ezeket az appokat használod, a WhatsApp-nak búcsút inthetsz

Ha ezeket az appokat használod, a WhatsApp-nak búcsút inthetsz

A WhatsApp letiltja azokat a felhasználókat, akik az alkalmazás valamelyik nem támogatott verzióját használják.Ideiglenesen le lett tiltva a fiókod

Ha valaki egy ilyen üzenetet kap a WhatsApp-tól, az azt jelenti, hogy az alkalmazás valamelyik nem támogatott verziója van telepítve az az eszközére. A WhatsApp eleinte ideiglenesen tiltja le a "tilosban járó" felhasználók fiókjait, akiknek így lehetőségük nyílik a hivatalos app letöltésére. Ha valaki ennek nem tesz eleget, akkor a felhasználói fiókja végleg ugrik.

Mely alkalmazásokat nem támogatja a WhatsApp?

Azokat, amelyek valamilyen módon módosítják az applikáció funkcióit. Ilyen például a WhatsApp Plus, vagy a GB WhatsApp. Ezek az WhatsApp módosított verziói, amelyek plusz funkciókkal bővítik az eredeti alkalmazást, illetve segítségükkel teljesen személyre szabható az applikáció. Például az összes beszélgetés átvihető egyik telefonról a másikra. Ezek az appok sértik a WhatsApp Általános Szerződési Feltételeit, így biztonsági kockázatot jelentenek a felhasználóknak, mivel a cég nem tudja megfelelően ellenőrizni a harmadik féltől származó fejlesztéseket.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik az említett appokat használják. Minden csevegés, előzmény és beállítás importálható az eredeti WhatsApp-ba. Erről bővebben IDE KATTINTVA olvashattok.

A WhatsApp egy fejlesztés bevezetésén is dolgozik, amely már béta verzióban van. Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a megosztott fotók és videók „önmegsemmisítését", amelyek így csak korlátozott ideig lesznek láthatók. Hasonló funkciókkal találkozhattunk már a Messenger-ben és a SnapChat-ben is.

Ne hagyd ki!