A WhatsApp letiltja azokat a felhasználókat, akik az alkalmazás valamelyik nem támogatott verzióját használják.Ideiglenesen le lett tiltva a fiókod

Ha valaki egy ilyen üzenetet kap a WhatsApp-tól, az azt jelenti, hogy az alkalmazás valamelyik nem támogatott verziója van telepítve az az eszközére. A WhatsApp eleinte ideiglenesen tiltja le a "tilosban járó" felhasználók fiókjait, akiknek így lehetőségük nyílik a hivatalos app letöltésére. Ha valaki ennek nem tesz eleget, akkor a felhasználói fiókja végleg ugrik.

Mely alkalmazásokat nem támogatja a WhatsApp?

Azokat, amelyek valamilyen módon módosítják az applikáció funkcióit. Ilyen például a WhatsApp Plus, vagy a GB WhatsApp. Ezek az WhatsApp módosított verziói, amelyek plusz funkciókkal bővítik az eredeti alkalmazást, illetve segítségükkel teljesen személyre szabható az applikáció. Például az összes beszélgetés átvihető egyik telefonról a másikra. Ezek az appok sértik a WhatsApp Általános Szerződési Feltételeit, így biztonsági kockázatot jelentenek a felhasználóknak, mivel a cég nem tudja megfelelően ellenőrizni a harmadik féltől származó fejlesztéseket.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik az említett appokat használják. Minden csevegés, előzmény és beállítás importálható az eredeti WhatsApp-ba. Erről bővebben IDE KATTINTVA olvashattok.

A WhatsApp egy fejlesztés bevezetésén is dolgozik, amely már béta verzióban van. Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a megosztott fotók és videók „önmegsemmisítését", amelyek így csak korlátozott ideig lesznek láthatók. Hasonló funkciókkal találkozhattunk már a Messenger-ben és a SnapChat-ben is.

The Conversation

Friss

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ez az ország nem fukarkodott első olimpiai bajnoka megjutalmazásával

A Fülöp-szigetek első olimpiai bajnoka, a súlyemelő Hidilyn Diaz csaknem200 millió forintnak (32,79 millió peso) megfelelő összeget kap hazájától a tokiói aranyérméért.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!