Toborzónapot tartott az Aldi
Fotó: Shutterstock

1,2 milliós fizetés, BMW, így toboroz régióvezetőket az Aldi

Idén is megrendezte karriernapját az ALDI Magyarország. Az áruházlánc ezen az eseményen rendszerint regionális vezetőket toboroz, azt is mutatjuk, milyen juttatási csomagért.


A rendezvényen elsősorban olyan menedzser-jelölteket kerestek, akik a kiválasztási folyamat és a 9 hónapos betanulási szakasz után regionális értékesítési vezetőként dolgozhatnak. Ez azt jelenti, hogy az áruházvezetők feletteseiként 5-6 üzletet irányítanak , akár 150 dolgozó is tartozhat hozzájuk, és alapvetően azért felelnek, hogy az üzletek hozzák az elvárt forgalmat, írja a Portfolio.


Azok, akik megfelelnek a kiválasztási folyamaton és sikeresen teljesítik a betanulási szakaszt, egyebek között bruttó 1,2 millió forintos kezdőfizetést és egy – munkaidőn kívül is használható – 3-as BMW-t kapnak juttatásként. A pozíciókra elsősorban végzős egyetemistákat és pályakezdőket keresnek, és elvárás két idegennyelv - az angol mellett lehetőleg a német – magas szintű ismerete. A kiválasztási folyamat végén a jelentkezőket személyesen az ügyvezető interjúztatja, általában egy másfél-kétórás találkozón.

Az új kollégák áruházi dolgozóként kezdenek, vagyis az alapoktól ismerik meg az üzletek működését.egalább 2-3 év, mire a területi vezetők a munkájukhoz szükséges tudást és tapasztalatot megszerzik, és folyamatosan fejleszteniük kell kompetenciáikat.


Ne hagyd ki!