Szívecskék özönlenek egy kék inges, fekete hajú nőre, aki épp egy randiappot pörget
Fotó: Shutterstock

Milliós fizetést kínálnak egy randiszakértőnek

A POM brit randiapp egy önjelölt randigurut keres, akinek annyi lesz a feladata, hogy randishowkat nézzen, és elemezze, hol rontják el a résztvevők az ismerkedést. A munkáért cserébe 3 033 fontos, azaz nagyjából 1 millió 304 ezer forintos havi fizetés jár-írja az Insider.Szezonális munka

A szerencsés kiválasztottnak hetente nagyjából hét órát kell töltenie a tévés realityk nézésével. Olyan műsorokon kell átrágnia magát, mint a „Love Island”, a „Too Hot To Handle”, vagy a „The Cabins”. Ha ledarált egy részt, a vállalat blogján és közösségi csatornáin meg kell osztania meglátásait, elsősorban azt, hogy véleménye szerint miért nem sült el jól két szereplő találkozása.

A randishow szakértő epizódonként 100 fontos fizetésben részesül. A munka előreláthatólag három hónapig fog tartani, ez idő alatt összesen közel négymillió forintnyi fontot fog keresni.

A POM a szolgáltatói előfizetést is állja, illetve rugalmas munkavégzést biztosít a leendő alkalmazottnak.

A lényeg a szenvedély

Az álláshirdetésben az áll, hogy az ideális jelölt olyan ember, aki azért szereti a szóban forgó műsorokat, mert azok „betekintést nyújtanak az emberi viselkedésbe”.

Az állásra csak 18 éven felüli személyek jelentkezhetnek, elvárt a magas szintű angol nyelvtudás szóban és írásban, ahogyan a megbízható internetkapcsolat is.

Vihan Patel alapító-vezérigazgató hangsúlyozta, a tehetség fontosabb, mint a tapasztalat, az új csapattagoktól azt várják el, hogy szenvedélyt és jó hangulatot hozzanak a cégbe.

A POM, azaz a Power Of Music raniapp 2021-ben debütált a piacon a tradicionális társkeresők alternatívájaként. Különlegesége, hogy zenei ízlés alapján párosítja össze a felhasználókat.

Ne hagyd ki!