Különböző ízesítésű fánkok, álommunkát hirdetett egy fánkos vállalat
Fotó: Shutterstock

5500 forintos órabér fánkevésért és fotózásért

Egy San Francisco-i vállalat igen csábító állásajánlatot tett közzé. A leendő munkavállalónak annyi lesz a dolga, hogy fényképeket, videókat készítsen fánkokról, illetve „tesztelje” az ízvilágukat. Mindezt átszámítva 5500 forintos órabérért.Nyami

A 2012-ben alapított Johnny Doughnuts fánklánc elsősorban olyan fiatalokat keres, akik valamilyen szinten konyítanak a tartalomgyártáshoz, és ismerik az aktuális közösségi média trendeket. A pozíció pontos megnevezése „fánkrajongó tartalomkészítő gyakornok”. Ahogyan az elnevezés sugallja, a vállalat gyakornoki pozícióként hirdeti az állást. A szerencsés kiválasztottaknak hetente 10 órát kell majd dolgozniuk 17,5 dolláros órabérért. A megbízatás három hónapig tart, melynek lejártakor lehetőség lesz a hosszabbításra.

Az álláshirdetés leírása szerint a jelentkezőknek rendelkezniük kell 1-2 éves fotós tapasztalattal, és ismerniük kell a tervezői és vágó szoftvereket. Videózásban szerzett gyakorlat előnynek számít.

Itt van Johnny!

Craig Blum vezérigazgató nem árul zsákbamacskát, mint mondta, az üzletekben rengeteg fánkot készítenek, így a „fánkrajongó tartalomkészítőnek” bőven lesz miből ihletet merítenie.

Nem várjuk el a gyakornokunktól, hogy mindent tudjon, de olyan embereket keresünk, akik friss perspektívával rendelkeznek, és készek vezető szerepet betölteni a tartalomkészítés terén. Még az is lehet, hogy megkóstolhatják Johnny legújabb alkotásait a konyhában!

-mondta Blum.

A vezető kifejtette, jelentkezési határidő nincs, folyamatosan fogadják a pályázatokat, az álláskeresők pedig korábbi projektjeik eredményeinek bemutatásával tűnhetnek ki a többiek közül.

Ha épp San Franciscoban tartózkodsz, és megtetszett a lehetőség, ezen az oldalon jelentkezhetsz.

Ne hagyd ki!