Úszás és tanulás egyben? A Swim and Learn foglalkozásokon már ez is lehetséges! Egyedülálló iskolaelőkészítő foglalkozást indított vízben a babauszoda hálózat.A Stilianos Franchise meglepő újítást hozott a kisgyermekes szülők számára. Megváltozott és felgyorsult világunk kihívásait szem előtt tartva, teljesen más oldalról közelíti meg négyéves kortól a vízben való mozgást. Gyermekbarát uszodáiban vízi közegben készít fel az iskolakezdésre, mely a digitális kor gyermekeinek már gyakran nehézséget jelent, hiszen fejlődési lehetőségeik a korábbi korokhoz képest eltérőek.

A Swim and Learn alapcélja a sikeres iskolakezdéshez szükséges alapképességek és a mozgás együttes fejlesztése, valamint az úszás megtanítása. Részben a preventív jellegű, komplex fejlesztést megvalósító SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozások folytatásának is tekinthető. A gyermekek úszni tanulnak, bővül az ismeretrendszerük, fejlődik többek között figyelmük, emlékezetük, részképesség struktúrájuk, nagy- és finommozgásuk, rajzkészségük. A technika unikális. Már maga a vízben történő iskolai felkészítés is új, azonban mindez úszástanítással kombinálva egyedülálló.

Minőségi idő, szülő és gyermek együtt tanul

A négy év feletti gyermekek jellemzően már a szülők nélkül járnak a különórákra, sportokra. A Stilianos Babauszoda azonban úgy dolgozta ki új foglalkozását, hogy a gyermek és a szülő együtt élhesse át a közös tanulás örömét, az élményeket és a minőségi időt. Ketten végzik a feladatokat, és oldják meg a problémákat, a szülő segíti a mozdulatokat és az oktató vezetésével, segítségével tanítja az úszást.

A Stilianos Babauszoda

A magyar franchise hálózat a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és korosztályra alakított SHD vízi foglalkozásával kiemelkedő és különleges szolgáltatást nyújt hazánkban, illetve nemzetközi viszonylatban is.

Az évek során a cég üzleti felépítésének és működésének köszönhetően alkalmassá vált a nemzetközi terjeszkedésre is. A jó hírnév és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az átvevőjelöltek érdeklődése és az új partnerek csatlakozása. Egy Stilianos Babauszoda nyitása során a partner kézhez kapja a Know How-t, a szakmai hátteret és tapasztalatot, mely biztos alapot nyújt a siker eléréséhez.

Stilianos Babauszoda mint befektetés

Tizenkét egység országosan, ebből két saját egység - 180-300 m2 alapterületű uszodák – kialakítható meglévő ingatlan átalakításával vagy új ingatlan építésével – befektetés mértéke: 30-200 millió forint - alacsony kockázat a saját ingatlannak köszönhetően - magas szülői preferencia – piacvezető, egyedi módszer - hosszútávú értéket adó befektetés.

The Conversation

Friss

Photo by Dan Gold on Unsplash

Itt a lista, ezek az élelmiszerek drágultak nagyon sokat

Mutatjuk, mi mennyibe kerül most.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!