Michelin-csillagos séffel, Széll Tamással indít ingyenes főzőiskolát a Lidl a YouTube-csatornáján. Bárki csatlakozhat.


A tanfolyam több modulból áll, amelyek különböző alapanyagok köré csoportosulnak. Minden egyes modul három egymáshoz kapcsolódó videóból épül fel úgy, hogy az alapvető technológiától kezdve a komplexebb receptekig haladva dolgozza fel az egyes témákat.

Az első videó kifejezetten technológia alapú, a másodikban szintén a technológián van a hangsúly, de már főzési tippek is vannak benne, a harmadikban pedig egy étel elkészítésével összekapcsolják a két videóban megtanultakat.

A jelentkezők könnyedén, saját tempóban és időbeosztásban tanulhatnak meg főzni, az előképzettség teljes hiánya sem akadály, a videók bármikor visszanézhetőek, és a receptek is elérhetőek.

A Lidl kommunikációs vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy külföldön rendkívül népszerűek az ilyen típusú mesterkurzusok, de fontos különbség, hogy azok csak térítés ellenében érhetőek el. Ez viszont ingyenes.

Mutatjuk a Lidl Facebook bejegyzését a kurzusról, ott azt is megtalálod, hol és hogyan csatlakozhatsz a tanfolyamhoz.


The Conversation

Friss

Fotó: Unsplash

A karrier 6 szintje, mérd be, hol tartasz most

Ahány ember, annyi pályív. Ideális esetben az idő múlásával mindenki nagyobb feladatokat és több felelősséget vállal magára, folyamatosan fejlődik, lépked felfelé a ranglétrán. Gary Burnison üzleti tanácsadó 6 szintet határozott meg a karrierépítésben.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Hasznos a Facebook új „minitévéje”, de tévézésre alkalmatlan

A Facebook 2018-ban dobta piacra első igazi, saját gyártású okoseszközét, a Portal-t. A videóhívásokra fejlesztett készülék bevált, a vállalat most egyből két új masinát mutatott be.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

A cégóriás autókat és rengeteg pénzt adott a beoltott dolgozóinak

Az Amazon egyelőre nem követeli meg a dolgozóitól, hogy oltassák be magukat, de minden követ megmozgat, hogy minél több alkalmazottja felvegye a koronavírus elleni vakcinát. Ennek érdekében nagyszabású „ösztönzőprogramot" indított.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!