Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb amerikai rockzenekara 2022. június 15-én lép fel a Puskás Arénában. Az esemény Facebook-oldalán közölte a Live Nation, hogy problémák merültek fel a belépők elővásárlásánál, így az ahhoz szükséges kódok kiküldését leállították.A szerdai bejegyzés

Kedves RHCP rajongók!

Miután az elmúlt két órában a regisztrált tagszámot meghaladó mennyiségű érdeklődő reklamálta rajtunk az elővásárláshoz szükséges kódot, így sajnos a továbbiakban nem tudjuk elküldeni senkinek, sajnos azoknak sem, akik bizonyítani tudják, hogy időben regisztráltak az elővásárlási lehetőségért, hiszen valószínűleg visszaélés történt az elővásárlási információkkal.

Elnézést kérünk azoktól, akik jogosan reklamálnak, bár a levelezőrendszer átnézése alapján a folyamatban nem történt hiba, tovább dolgozunk azon, hogy kiderítsük, miért nem érkezett meg a tagok egy részéhez az elővásárlási értesítő, hogy legközelebb hasonló ne fordulhasson elő. Sajnáljuk a történteket, elnézést kérünk miatta, a jövőben valószínűleg kénytelenek leszünk áttérni az egyedi kódgenerálásra, hogy az ilyen visszaéléseket elkerüljük, és valóban csak azok tudjanak az elővásárlási lehetőséggel élni, akik jogosultak rá.

A teljeskörű jegyértékesítés pénteken 10 órakor kezdődik

-írják az esemény közösségi oldalán.

A turnéról

A harminckét városból álló turné 2022. június 4-én kezdődik a sevillai Estadio La Cartujában. A koncertkörút egyebek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18-án.

A Los Angeles-i Red Hot Chili Peppers tavaly februárban Beverly Hillsben lépett utoljára színpadra, akkor már újra John Frusciante gitárossal a soraiban, aki tíz év szünet után 2019 végén tért vissza Josh Klinghoffer helyére. A közlemény szerint a Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb slágereiből és készülő új albumának dalaiból állítja össze koncertprogramját. A turnén előzenekar lesz a The Strokes, Beck, az Anderson.Paak & The Free Nationals, a Haim, St. Vincent, King Princess, valamint a Budapesten is előjátszó ASAP Rocky és Thundercat.

Az 1983-tól létező Red Hot Chili Peppers több mint hatvanmillió albumot adott el eddig, és hat Grammy-díjat nyert. A zenekar eddig kétszer játszott a magyar fővárosban: 1996-ban a Kisstadionban, húsz évre rá a Papp László Budapest Sportarénában.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Ellepték a katasztrófaturisták a konténerhajókkal teletömött kikötőket

Néhány hónapja valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy valami jó is kisülhet a hajózási iparág vergődéséből. Mint kiderült, rengetegen kíváncsiak az óriási teherhajókra, az érdeklődők ellepték a világ nagyobb kikötőit. Az eredmény? Fellendült a turizmus.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
FotóShutterstock

A Continental válasza Lázár kirohanására: kész visszaadni a támogatás egy részét

Az állami támogatás dolgozói létszámmal kapcsolatos feltételeit valóban nem tudják teljesíteni az autóipar lejtmenete miatt, de mindezt már korábban jelezték a kormánynak. A cég kész visszafizetni a támogatás egy részét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Jó hír a fogyasztóknak és az állatartóknak: kikerülhet az antibiotikum a takarmányból

Egyedülálló takarmány-adalékanyag kifejlesztésén dolgozik a Dr. Bata Zrt. A kifejleszteni kívánt termék preventív alkalmazásával csökkenhetne vagy teljesen elhagyható lenne az antibiotikumok felhasználása, ezért egészségesebb állományt és a gyarapodási mutatók javulását várják a szakemberek.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!