Többezer termék árát csökkenti az Auchan
Fotó: Shutterstock

4268 termék árát csökkenti az Auchan húsvétra

A Bizalomkártyás törzsvásárlók ennél is több, négy és fél ezer árucikkhez juthatnak hozzá kedvezőbb áron. Az élelmiszerek közül 2500 lett átlagosan 20%-kal olcsóbb, írja közleményében az áruházlánc.


Szinte minden élelmiszer kategóriában lejjebb mentek az árak, 2500 termék kerül átlagosan 20%-kal kevesebbe, köztük a zöldségek, gyümölcsök, a fagyasztott termékek, a felvágottak és a csemegepultok kínálata, a húsok, a halak, a sajtok és más tejtermékek, a friss és tartós pékáruk, a cukrászati termékek és az édességek, valamint a különböző alkoholmentes és alkoholos italok. Az átlag 20%-ot is meghaladja a tartós élelmiszerek árcsökkenése, de kevesebbet fizethetünk a snackekért, kekszekért is, a nemzetközi konyha termékei pedig 25%-kal lettek olcsóbbak. A nem-élelmiszerek közül a babaápolási termékek ára közel 30%-kal csökken ezen a héten, a háztartási vegyiáru 26%-kal kerül kevesebbe, az illatszerek 22%-kal.

2023. január óta az Auchan árai a mostani húsvéti árleszállítástól eltekintve is jórészt stagnálnak, illetve folyamatosan csökkennek. Erre elsősorban a kedvezőbb beszállítói árak adnak lehetőséget, amit az Auchan igyekszik érvényesíteni a fogyasztói árakban, azaz, ha jobb áron sikerül beszerezni valamit, azt jobb áron is kínálja a vásárlóknak. A beszerzési árak alakulása mellett az üzletlánc árpolitikájának másik jellemzője, hogy hétről hétre követi a piaci ártendenciákat.

A mostani árcsökkenést az áruházlánc húsvétig garantálja, de a kedvező árak az ünnep után sem szűnnek meg automatikusan, sőt hétről hétre újabbakkal bővül a paletta. A Bizalomkártyával rendelkező vevőkör pedig folyamatosan még több kedvezményhez, ajánlathoz juthat hozzá. A vásárlások után járó Bizalompontjaikat egy az egyben (1 Bizalompont 1 forintot ér) levásárolhatják az Auchan-üzletekben. Az áruházlánc árainak harmadik pillérét a sajátmárkás termékek jelentik, amelyek forgalma 35,7%-kal nőtt tavaly az előző évhez képest az Auchan Magyarország saját felmérése szerint.

The Conversation

Ne hagyd ki!