Régi problémák modern megoldásai: hatékony IT-rendszerek közép-és nagyvállalatoknak

Régi problémák modern megoldásai: hatékony IT-rendszerek közép-és nagyvállalatoknak

A hatékony IT-rendszerek minden, jól működő vállalat kulcsát jelentik. Ön is tapasztalta már, mennyire le tudja lassítani a munkafolyamatokat a rengeteg adminisztráció? Cikkünkben bemutatjuk az Infinite IT Solutions Hungary megoldásait, amelyek eredményesebbé tehetik cége működését!


Növekvő vállalat = fokozódó adminisztratív kihívások

Ha egyre több az ügyfele és a megrendelése, az normál esetben egy rendkívül örömteli dolog. Ám az információk átláthatósága, a munkatársak, partnerek és ügyfelek precíz tájékoztatása egy bizonyos ponton túl igen nehézzé válik. A céges mindennapok megkönnyítésére fejlesztettük ki informatikai megoldásainkat.

Hatékony IT-rendszerek az Infinite IT Solutions Hungarytől

  1. E-számla – a problémamentes elszámolásért

A teljesen papír nélküli, érintésmentes ügyintézés többé nem csak egy utópia. Integrált e-számlázási szoftverünkkel sokkal gyorsabbá, átláthatóbbá válhat kintlévőségeinek kezelése – a költségeinek emelkedése nélkül.

  • 2.Infinite EDI – az ellátási lánc optimalizálására

A számos elektronikus dokumentum rendszerezése egyre nagyobb kihívás, ahogy egyre több ügyfele és beszállítója lesz? Az EDInet rendszerünk integrálható akár több vállalatirányítási szoftverrel is. Használatával így akár más országbeli partnereivel is megkönnyítheti a kommunikációt.

  • 3.eSign – a biztonságos és hiteles online dokumentumokért

Az e-aláírások nagy kihívása, hogy nem mindegyik teszi jogilag is érvényessé a virtuális dokumentumokat. Az Infinite eSign azonban lehetővé teszi, hogy mobilján vagy bármilyen, webes platformon hitelesíthesse online iratait – és így felgyorsítsa a munkafolyamatokat.

  • 4.Marketplace – a rendelések megkönnyítéséért

A megrendelések előkészítése, az információk biztosítása minden érintettnek nem egyszerű feladat. A hibák minimalizálására, a logisztikai folyamatok pontos nyomonkövetésére hoztuk létre B2B Marketplace platformunkat. A felületen az ajánlati listák is elérhetőek, online és offline egyaránt – eladóknak és vevőknek egyaránt.

  • 5.e-Archive – a bárhonnan, bármikor hozzáférhető adatokért

A nem megfelelően tárolt adatok eltűnésének, sérülésének lehetősége túl nagy kockázat, amit vezetőként nem szabad vállalnunk. Az elektronikus archiválás e-Archive szolgáltatásunkkal egy biztonságos, bárhonnan könnyen elérhető alternatíva minden közép- és nagyvállalatnak.

  • 6.e-Catalogue – érjen el mindent egy helyről!

Digitális katalógusunk révén online, valós időben mutathatja be a legújabb termékeit, és a legfontosabb információkat róluk. Papírprospektusok áttekinthetetlen adattömegei helyett egy helyre, pár kattintással importálhat minden fontos adatot ERP-rendszeréből – az áraktól kezdve, a képeken át a jótállási feltételekig.

Növekedjen tovább – velünk!

Már látja is, miben tudnánk a legtöbbet segíteni Önnek? Ha hatékonyabb üzletmenetre vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, online vagy telefonon! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni. (x)


Ne hagyd ki!