Az Ikea új átvevő pontot nyit Magyarországon

Győr, Veszprém és Hajdúdorog után már Szegeden is kézhez vehetik az interneten megrendelt termékeiket az IKEA vásárlói, miután a vállalat újabb átvételi pontot nyit a Csongrád megyei településen.


Az érdeklődők április 14-től tudják erre az átvételi pontra kérni rendelésük kézbesítését, az első termékek pedig április 20-tól lesznek átvehetők. Az IKEA célja, hogy termékeik az ország déli régiójában is minél több ember számára elérhetőek legyenek, ezzel folytatva az év elején bejelentett, átvételi pont bővítést.

Egy kis útmutató

Azoknak, akik a termékeket az IKEA.hu weboldalon rendelik meg és a „Kattints és Vedd át" szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Szegeden is átvenni. A többi átvételi ponthoz hasonlóan, a szegedit is a soroksári IKEA áruház látja el.

Ennyit rendel az „átlagmagyar”

A győri, veszprémi és hajdúdorogi Átvételi Pontok tavaly nyitottak meg. A jelenlegi pénzügyi évben (2020. szeptember 1-től) már több mint 10 000 rendelés teljesült, átlagosan 61 500 Ft értékben. A rendelések tömege átlagosan 61 kg volt. Az Ikea Átvételi Pontjainak üzemeltetését a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. végzi.


Ne hagyd ki!