Lidl bevásárlószatyrok tele áruval, előtérben zöldségek és gyümölcsök
Fotó: Shutterstock

Forintban akár 10 milliót ajánl a Lidl egy jó tippért

Magas jutalmat ajánl a Lidl azoknak, akik mutatnak egy megfelelő helyet új üzlet nyitásához Nagy-Britanniában.. Az élelmiszerlánc 2025-ig majdnem kétszáz új üzletet szeretne nyitni a régióban.A „megtaláló jutalma” vagy a vételár másfél százaléka, vagy – bérlés esetén – az első évi bérleti díj tíz százaléka. Egy másfél millió fontos ingatlan vagy telek vásárlása esetén ez az összeg 22500 font, vagyis több mint 10 millió forint.

Jól teljesít az árversenyben

A szigetország hatodik legnagyobb szupermarket-láncának jelenleg 920 boltja áll a brit vásárlók rendelkezésére, ezt szeretné 3 év alatt feltornászni 1100-ra.

A Kantar kutatása szerint az április közepét megelőző 12 hetes időszakban a Lidl és riválisa, az Aldi voltak a legnagyobb forgalombővülést elérő élelmiszerboltok az Egyesült Királyságban. Az emelkedő megélhetési költségek miatt éles árverseny alakult ki a szupermarketek között.

Kiemelt városok

A megtalálói jutalmat bejelentő Richard Taylor, a Lidl egyik fejlesztési vezetője azt mondta: a díjazást bárki megkapja, aki megnevez egy életképes helyszínt új üzlet nyitására, olyat, ami még nem került a látókörükbe. Hozzátette, hogy bármilyen hasznos javaslatnak örülnek. A fizetség felét szerződéskötéskor, másik felét az üzlet átadásakor fizetik.

A Lidl segítségképpen közzétette azoknak a városoknak a listáját is, amelyeket célba vett. Ezen szerepel egyebek között Bristol, Liverpool, Manchester és Southampton.

A jutalomhoz olyan helyszínt kell megnevezni, amely megfelel a cég oldalán olvasható részletes specifikációnak.

Az Ynsight Research március végén megjelent kutatásából sok más mellett kiderül, hogy a Lidl a hazai élelmiszerboltok rangsorában milyen helyen foglal el online jelenlét, interakciók és kedveltség tekintetében. Itt pedig arról lehet olvasni, hogy melyik kilenc magyar áru a legkapósabb a külföldi Lidl üzletekben.

Ne hagyd ki!