A Fradi címere
Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com

Minden Macron a Fradiban az új szezonban

A következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz cég ruházatát viselik.


Klubunk örömmel jelenti be, hogy a 2024/25-ös szezontól az FTC minden csapata és sportolója a jövőben az olasz sportszergyártó, a Macron sportruházatát viseli majd- olvasható a Fradi.hu-n.

A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Mostantól a Fradiban minden Macron!

– mondta Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék. Az új kollekció a Macrontól megszokott minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel büszkélkedhet.

A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel

– nyilatkozta Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója.

A Macron Olaszországban egyebek között a Sampdoria, a Bologna, az Udinese mezszállítója. A Fradi partnere korábban a Nike volt.

Ne hagyd ki!